1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mustafa Sarıgül’e Ait İddialı Video Gündemi Salladı

Mustafa Sarıgül’e Ait İddialı Video Gündemi Salladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada dolaşıma giren ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli video uzun süre gündemde kaldı. Videoda yer alan kişilerin Sarıgül ve koruması olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili Sarıgül, videonun montaj olduğunu belirterek açıklama yaptı.

Mustafa Sarıgül, “Alkışı duydum, ihaneti gördüm. Ama böylesini hiçbir zaman yaşamadım” diyerek videonun gerçekliğini reddetti. Dün Sarıgül ve avukatlarından peş peşe açıklamalar geldi. Sarıgül, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada konu hakkında daha fazla konuşmayacağını dile getirdi.

Sarıgül’ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Sevgili yurttaşlarım, değerli dostlarım; Siyasi hayatım boyunca çok olay yaşadım. Alkışı duydum, ihaneti gördüm. Ama böylesini hiçbir zaman yaşamadım. Dün bana gün boyu verdiğiniz desteklere, gönderdiğiniz dualara çok teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden benimle birlikte oldunuz. O enerjinizi hissettim. Hepinizden Allah’ım yüz bin defa razı olsun.”

Sarıgül, “Bu ihaneti yapanlar hak ettikleri cezayı alacaktır.” diyerek iddiayı ortaya atanların adalet önünde hesap vereceğine inandığını vurguladı. Konu, halk ve medya tarafından büyük ilgi ve merakla takip edilmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mustafa Sarıgül’e Ait İddialı Video Gündemi Salladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin