1. Haberler
  2. Gündem
  3. Muğla’da Pitbull Saldırısı: 7 Yaşındaki Çocuk Zor Kurtarıldı

Muğla’da Pitbull Saldırısı: 7 Yaşındaki Çocuk Zor Kurtarıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHA’nın aktardığına göre, Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Yerbelen Mahallesi’nde, Serpil ve Reşat Döner çiftinin 7 yaşındaki çocukları Osman Döner, markete gitmekteyken korkunç bir olayla karşılaştı. Mahallede yediemin deposu olarak kullanılan bir iş yerinde beslenmesi yasak olan pitbull cinsi bir köpek, küçük çocuğa saldırdı. Olayın gürültü ve çığlıklarla duyulması üzerine, çevre sakinleri ve çocuğun ailesi hemen olaya müdahale ederek, köpeğin ağzından Osman’ı zorlukla kurtardı.

Muğla'da Pitbull Saldırısı: 7 Yaşındaki Çocuk Zor Kurtarıldı

Pitbull Çocuğa Saldırdı: Zor Kurtarıldı

Küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde ağır ısırık yaraları oluştu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Osman’ı hastaneye kaldırarak müdahalede bulundu. Ortaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 7 yaşındaki çocuğun, köpek ısırığının oluşturduğu yaraların yanı sıra ciddi bir travma yaşadığı da belirtildi.

Anne İsyan Etti

Anne Serpil Döner, ülke genelinde sıkça karşılaşılan bu tür köpek saldırılarının sona ermesini talep etti. Çocuğuna saldıran köpeğin başıboş olduğunu vurgulayan Döner, bu tür olayları görmezden gelip sadece ‘hayvan hakkı’ adı altında saldırgan köpekleri savunan kişilere sitemde bulundu. Çocuğunun kol ve bacaklarının yanı sıra vücudunun farklı bölgelerinde ciddi yaralar olduğunu belirten anne, köpek saldırılarının ciddi bir sorun haline geldiğini ifade ederek, bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Muğla'da Pitbull Saldırısı: 7 Yaşındaki Çocuk Zor Kurtarıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Muğla’da Pitbull Saldırısı: 7 Yaşındaki Çocuk Zor Kurtarıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin