1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mine Tugay’ın Güzellik Sırları ve Ameliyat Süreci

Mine Tugay’ın Güzellik Sırları ve Ameliyat Süreci

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde ‘Yalı Çapkını’ dizisinde ‘Defne’ karakterine hayat veren Mine Tugay, yüzünde yaşadığı değişimle dikkatleri üzerine çekti. Özellikle, yüzüne dolgu yaptırmasının ardından zor günler geçiren güzel oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını samimi bir dille anlattı.

Mine Tugay'ın Güzellik Sırları ve Ameliyat Süreci

“Ameliyat Oldum”

Mine Tugay'ın Güzellik Sırları ve Ameliyat Süreci

“Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması nedeniyle birkaç kez ameliyat olmak zorunda kaldım. Bu süreçte ara ara o bölgede şişmeler ve çökmeler meydana geldi. Sonuç olarak orada oluşan bir kist sebebiyle ameliyat oldum ve şu an kortizon tedavisi görüyorum. Ne yazık ki, bazı sahnelerim bu şişliğe denk geldi.”

Güzelliği her daim göz kamaştıran Mine Tugay, şu günlerde meslektaşı Nurgül Yeşilçay ile sıkça kıyaslanıyor. İki ismin gündemde olduğu bu dönemde, Tugay’ın daha önce hayranlarıyla paylaştığı güzellik sırları yeniden merak konusu oldu. Güzel oyuncu, cildinin sağlıklı görünümünü elde etmek için basit ama etkili yöntemler uyguladığını belirtti.

Güzellik Sırrı: Doğal Maskeler

Mine Tugay'ın Güzellik Sırları ve Ameliyat Süreci

“Bal, zerdeçal ve limon suyuyla yaptığım bir maske var, bunu zaman zaman uyguluyorum. Bu karışım cildime çok iyi geliyor ve gerçekten tavsiye ederim. Kendimi dengede hissetmek için de düzenli olarak yoga yapıyorum.”

Mine Tugay’ın güzellik sırları, doğal içeriklerle sağlıklı bir cilt elde etmenin ne kadar mümkün olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mine Tugay’ın Güzellik Sırları ve Ameliyat Süreci
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin