1. Haberler
  2. Spor
  3. Miguel Crespo, Başakşehir’e Transfer Oluyor

Miguel Crespo, Başakşehir’e Transfer Oluyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miguel Crespo Başakşehir’e Transfer Olma Aşamasında

Miguel Crespo Başakşehir'e Transfer Olma Aşamasında

Haber Merkezi – Fenerbahçe’de beklenen ayrılıklardan biri nihayet gerçekleşmek üzere. Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vararak kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçecek.

Portekiz basınından O Jogo‘nun haberine göre; tüm taraflar arasında transfer konusunda mutabakat sağlandı ve Crespo’nun Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Bu transfer sürecinde dikkat çeken bir diğer nokta ise Başakşehir’in, Fenerbahçe’ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olması.

Fenerbahçe’nin, Başakşehir’in ilgilendiği Miguel Crespo ile karşılıklı olarak anlaşmaya vardığı ve bu ayrılığın kısa süre içinde resmi olarak duyurulacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe’ye 1.5 Milyon Euroya Transfer Olmuştu

Miguel Crespo, Eylül 2021 tarihinde Estoril’den Fenerbahçe’ye 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Geçen sezonun ikinci yarısını İspanyol kulübü Rayo Vallecano’da kiralık olarak geçiren Crespo, Fenerbahçe forması altında 56 Süper Lig maçına çıktı ve bu süreçte 4 gol ile 5 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Miguel Crespo, Başakşehir’e Transfer Oluyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin