1. Haberler
  2. Spor
  3. Michy Batshuayi’den Galatasaray ve Transfer Açıklamaları

Michy Batshuayi’den Galatasaray ve Transfer Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi, Slovenya kampında beIN Sports’a konuştu ve takımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Ben Icardi’den Güçlü ve Hızlıyım”

Icardi ile birbirlerini tamamladıklarını söyleyen Batshuayi, farklı özelliklere sahip olduklarını belirtti. Batshuayi, “Ben güçlü ve hızlıyım, onun oyun vizyonu geniş. Birbirimizi tamamlayan forvetleriz. Bu ilişkinin gelişmesi ve uyum sağlamak için çalışıyoruz.” dedi.

“Güzel Bir Kamp Dönemi Geçiriyoruz”

Kampın çok iyi geçtiğini belirten Batshuayi, bireysel olarak da hazırlık yaptığını ve yeni bir meydan okuma olduğunu ifade etti. “Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz.” şeklinde konuştu.

“Galatasaray Beni Birkaç Yıldır İstiyordu”

Transfer sürecinin güzel geçtiğini vurgulayan Batshuayi, Galatasaray’ın uzun süredir kendisini istediğini belirtti. “Galatasaray forması giydiğim için gurur duyuyorum. Yönetim gerekenleri yaptı ve ben de Galatasaray’dayım.” dedi.

“Okan Hoca İle Çok İyi İletişimimiz Var”

Okan Buruk ile iletişiminin çok iyi olduğunu söyleyen Batshuayi, hocanın isteklerini doğrudan ilettiğini ve kendisine önerilerde bulunduğunu belirtti. “İletişim, bir oyuncunun oynayacağı oyunu anlaması için çok önemli.” dedi.

“Önemli Maçlarda Goller Atmak İstiyorum”

Her maç gol atmanın önemli olduğunu vurgulayan Batshuayi, takıma önemli olmak istediğini ve özellikle önemli maçlarda goller atmak istediğini ifade etti.

“Şampiyon Olmayı Umuyorum”

Galatasaray’ın hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Batshuayi, “Benim numaram 23. 23 kullanılıyor. 22’de kullanıyordum ama o da Hakim’de. Bu yüzden 44’ü seçtim.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Futboldan Keyif Almak Lazım”

Futboldan keyif almanın önemli olduğunu ifade eden Batshuayi, “Herkes çok sıcak bir şekilde karşıladı beni. Ben basit birisiyim, çekingen biri değilim. Futbolun yanında renk katmak gerek.” dedi.

“Herkes Çok Sıcak Karşıladı”

Takımın enerjisinin çok iyi olduğunu belirten Batshuayi, “Herkes çok sıcak bir şekilde karşıladı beni. Tek bir favori belirleyemem, takımın enerjisi çok iyi.” şeklinde konuştu.

“Favorim Arda Güler”

Türk futbolunun geliştiğine inandığını söyleyen Batshuayi, “Şampiyonlar Ligi gibi büyük turnuvalar heyecanlandırır. Zor ve kolay anlar olacak, üstesinden gelmemiz gerekecek.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Michy Batshuayi’den Galatasaray ve Transfer Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin