1. Haberler
  2. Genel
  3. MG, Avrupa Üretimine İspanya’dan mı Adım Atacak?

MG, Avrupa Üretimine İspanya’dan mı Adım Atacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAIC’in MG markası, Avrupa üretimine ilişkin kararını belirlemek üzere. Şirket, İngiltere’nin Longbridge kentindeki fabrika kompleksine sahip olsa da alternatif lokasyonlar üzerinde de düşünüyor. MG, geçen yıl Avrupa’da en çok satan Çinli otomobil üreticisi konumunda bulunuyor.

İspanya, MG için Çekici Bir Seçenek Olabilir

Çinli otomobil üreticisi MG’nin Avrupa’da bir fabrika kurma planları arasında İspanya öne çıkıyor. MG’nin bu hamlesiyle Avrupa Birliği’nin otomobil ithalatına getirdiği kısıtlamaları aşması amaçlanıyor. Henüz kesin bir karar alınmamış olsa da İspanya, Macaristan ve Çekya gibi diğer seçenekler de değerlendiriliyor.

İspanyol kaynaklara göre, MG’nin İspanya’yı tercih etmesindeki nedenler arasında ülkenin coğrafi yakınlığı ve markanın burada popüler olması öne çıkıyor. MG, 30 Eylül tarihine kadar kararını açıklayacak ve ardından fabrika kurulum çalışmalarına başlayacak. İlk otomobilin 2027’de üretim bandından çıkması bekleniyor.

MG, Avrupa Üretimine İspanya'dan mı Adım Atacak?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MG, Avrupa Üretimine İspanya’dan mı Adım Atacak?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin