1. Haberler
  2. Spor
  3. Mete Gazoz Paris’te Zorlu Müsabakayı Kazandı

Mete Gazoz Paris’te Zorlu Müsabakayı Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mete Gazoz’un Paris’teki Başarısı

Mete Gazoz'un Paris'teki Başarısı

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Invalides alanında gerçekleşen okçuluk müsabakalarında, milli okçumuz Mete Gazoz, klasik yay kategorisinde son 16 turunda Fransız sporcu Thomas Chirault ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın başlangıcında, Chirault ilk seti 29-25’lik skorla önde tamamladı. İkinci set ise büyük bir çekişmeye sahne oldu ve sonuç 28-28 berabere bitti.

Üçüncü sette etkileyici bir performans sergileyen Thomas Chirault, bu seti de 27-26’lık skorla kazanarak durumu 5-1’e taşıdı. Ancak Mete Gazoz, mücadeleyi bırakmadığını göstererek dördüncü ve beşinci setlerde sırasıyla 29-28’lik skorlarla galip gelerek durumu 5-5’e getirdi.

Beraberlik sonrası yapılan son atışta Mete Gazoz, 10 puan alarak rakibini geride bıraktı; Chirault ise 9 puanda kaldı. Böylece milli sporcumuz Mete Gazoz, 5-1 geriden gelerek zorlu mücadeleyi 6-5’lik skorla kazanmayı başardı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Çeyrek Final Maçı:

Mete Gazoz’un çeyrek final karşılaşması, Türkiye saati ile 14.13’te başlayacak. Tüm spor severler ve voleybol tutkunları, Mete’nin bu önemli mücadelesini heyecanla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mete Gazoz Paris’te Zorlu Müsabakayı Kazandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin