1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mersin’de PKK Propagandasına Yönelik Operasyonlar

Mersin’de PKK Propagandasına Yönelik Operasyonlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’de PKK Propagandasına Geçit Yok

Mersin'de PKK Propagandasına Geçit Yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, PKK terör örgütü sempatizanlarının sosyal medyada yaptıkları propagandalara karşı etkin bir mücadele başlattı. Mersin’de düzenlenen ‘terör halayı’ etkinliğinin ardından, sosyal medyada PKK’nın propagandasını yapan kişilere yönelik operasyonlar hız kazandı. Bu kapsamda, halay çekerken ve PKK’nın propagandası yapan bireyler hakkında kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Mersin'de PKK Propagandasına Yönelik Operasyonlar

Yürütülen soruşturma çerçevesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele (TEM) ekipleri, söz konusu olayların faillerini tespit etmek için yoğun bir çalışma yürüttü.

Arabada Son Ses PKK Propagandası Yapanlar Yakalandı

Şüphelilerin adresleri belirlendikten sonra, bu sabah erken saatlerde İstanbul’un 7 ayrı ilçesinde toplamda 24 adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucunda, örgütü övücü ve destekleyici şarkılar eşliğinde terör propagandası yapan 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında, aracında son ses PKK şarkıları açarak dolaşan bir kadın da yer alıyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Operasyonda, PKK yandaşlarına ait dijital materyallere ve bazı silahlara el konuldu. Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere TEM Şubesine götürüldü. Bu şahıslar hakkında başlatılan soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mersin’de PKK Propagandasına Yönelik Operasyonlar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin