1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’ın İmam Nikahı İtirafı

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’ın İmam Nikahı İtirafı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile katıldığı bir programda yaptığı imam nikahı itirafıyla izleyenleri şaşkına çevirdi. Programda ilk kez dini nikah yaptığını açıklayan Erbil, “Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını, ben de tamam dedim. Dini nikah yaptık.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın İmam Nikahı İtirafı

Gülseren Ceylan, imam nikahı sırasında mehri istemediğini belirterek, Mehmet Ali Erbil’in kendisi için önemli bir vaatte bulunduğunu dile getirdi. “KESİN ÇOCUK YAPACAĞIM” diyerek, şovmenin kendisine çocuk yapma sözü verdiğini açıkladı. Gülseren, “Hayatımda ilk defa bir erkekten çocuk hayalim oldu. Normalde gezen tozan bir insandım ama şu an tamamen ev hanımı oldum. Ben Mehmet Ali ile bilerek ilişkiye başladım, onun eski eşlerini ve çocuklarını biliyorum.” şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın İmam Nikahı İtirafı

“EVLENMEK İSTEMESE DE HAKKIDIR” diyen Ceylan, sözlerine şöyle devam etti: “Evlenmek istemezse de haklıdır ama ileride ben Mehmet Ali Erbil’den kesinlikle çocuk yapmak istiyorum. Eğer evlenmek için evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım, sonuçta kaç yaşında bir adam, kim bilir eski ilişkilerinde neler yaşadı, düşünmeden imza atarım.”

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın İmam Nikahı İtirafı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’ın İmam Nikahı İtirafı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin