1. Haberler
  2. Spor
  3. Mauro Icardi ve Wanda Nara Boşanıyor

Mauro Icardi ve Wanda Nara Boşanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara arasında çalkantılı bir boşanma süreci yaşanıyor. Arjantinli televizyon sunucusu Wanda Nara’nın, ünlü futbolcudan ayrılmaya karar verdiği iddia ediliyor. Nara, Arjantin basınına yaptığı açıklamada, kişisel ve sağlık problemleri nedeniyle Mauro Icardi ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Wanda Nara, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla boşanma kararını duyurdu. “Ayrılmaya karar verdim, ancak Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara Boşanıyor

Simge Sağın’dan Olaylı Paylaşım

Simge Sağın'dan Olaylı Paylaşım

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Simge’nin ‘Önümüz Yaz’ şarkısının yer aldığı bir hikaye paylaşımı yapan şarkıcı, altına “Şimdi değilse ne zaman?” notunu düştü. Bu paylaşımın ardından Simge’nin Icardi’ye mesaj yolladığı yorumları yapıldı.

Simge ve Icardi Arasındaki Düet

Simge ve Icardi Arasındaki Düet

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında sahne alan Simge Sağın ve Mauro Icardi, ‘Aşkın Olayım’ şarkısında düet yapmıştı. Icardi, bu şarkıyı gol müziği olarak da kullanmıştı. İkilinin performansı ve samimiyeti, sosyal medyada büyük ilgi görmüş ve ikili arasında yakınlık olduğu spekülasyonları ortaya atılmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mauro Icardi ve Wanda Nara Boşanıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin