1. Haberler
  2. Spor
  3. Mario Balotelli’nin Geleceği ve Sakaryaspor’un Transfer Girişimleri

Mario Balotelli’nin Geleceği ve Sakaryaspor’un Transfer Girişimleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mario Balotelli’nin Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Mario Balotelli'nin Geleceği Belirsizliğini Koruyor

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin futbol kariyerindeki geleceği hala belirsizlik içinde. Sezon sonunda Adana Demirspor ile yollarını ayıran Balotelli’nin şu anda herhangi bir kulüple sözleşmesi bulunmuyor. İtalyan basınında yer alan son iddialar ise oldukça dikkat çekici.

Sakaryaspor Peşinde

Lanotizia Sportiva’nın haberine göre, 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, deneyimli santrforu transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. Ayrıca, Balotelli’nin Türkiye’deki futbol kariyerine bir alt ligde devam etmeyi de düşünebileceği belirtiliyor. Bu durum, oyuncunun kariyer seçeneklerini genişletebilir.

Brezilya’dan Talibi Var

Sakaryaspor’un yanı sıra, Brezilya’nın önde gelen kulüplerinden Corinthians’ın da Balotelli’nin durumunu araştırdığı fakat henüz somut bir adım atmadığı ifade ediliyor. Bu durum, Balotelli’nin uluslararası alandaki cazibesini gözler önüne seriyor.

Adana Demirspor’la 51 Maça Çıktı

Kariyerinde Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool gibi dünya çapında tanınan dev kulüplerde forma giymiş olan 34 yaşındaki futbolcu, Türkiye’de Adana Demirspor ile 51 maça çıktı. Bu süreçte 650 bin euro piyasa değerine sahip olan yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 26 gol ve 8 asist yaparak önemli bir performans sergiledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mario Balotelli’nin Geleceği ve Sakaryaspor’un Transfer Girişimleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin