1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mansur Yavaş, İddiaları Kesinlikle Reddetti

Mansur Yavaş, İddiaları Kesinlikle Reddetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğlu ve Yavaş’a Yönelik İddialar Reddedildi

İmamoğlu ve Yavaş'a Yönelik İddialar Reddedildi

Haber Merkezi’nin aktardığına göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yakın ilişkileri bilinen gazeteci Şaban Sevinç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın ise Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağına dair bir iddiada bulundu. Bu iddiaların ardından ABB Başkanı Mansur Yavaş, konuya ilişkin bir açıklama yapma gereği duydu.

Yavaş, İddiaları Kesin Bir Dille Reddetti

İsmail Saymaz’a verdiği demeçte Yavaş, Şaban Sevinç’in ortaya attığı iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurguladı. Yavaş, “Bu tür bir durumdan haberimiz yok. Herhalde böyle bir şeyden haberdar olmamız gerekir, değil mi? Partinin kuralları ve genel başkanın açıklamaları ortada,” şeklinde konuştu.

Parti İçinde Karışıklık Yaratma Suçlaması

Mansur Yavaş, daha sonra Şaban Sevinç’in iddialarının, CHP içinde karışıklık yaratma amacı taşıdığını öne sürdü. Yavaş, “Kimmiş bu beş kişi? Bu kişilerin açıklama yapması lazım. Beş kişinin kararıyla mı hareket ediliyor? CHP, 100 yılı aşmış bir parti… Nasıl karar alacağı belli! Kuralları da ortada. Şaban (Şaban Sevinç) herhalde kendi kendine bir görev üstlendi. Partiyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Başka bir şey söylemeye gerek yok,” ifadelerini kullandı.

Tüzük Kurultayı’na Katılım Durumu

Son olarak, Tüzük Kurultayı’na katılıp katılmayacağına dair bir soruya da yanıt veren Yavaş, “Katılacağım ama sadece izleyeceğim. Şu anda partinin alacağı kararlara uyacağız,” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mansur Yavaş, İddiaları Kesinlikle Reddetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin