1. Haberler
  2. Spor
  3. Manisa Futbol Kulübü’nden Moryke Fofana Transferi

Manisa Futbol Kulübü’nden Moryke Fofana Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Futbol Kulübü’nden Yeni Transfer: Moryke Fofana

Manisa Futbol Kulübü'nden Yeni Transfer: Moryke Fofana

İHA 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, dış transferde Fildişi Sahilli futbolcu Moryke Fofana ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Manisa Futbol Kulübü ailesine katıldığı için duyduğu mutluluğu dile getiren yeni transfer Moryke Fofana, “Manisa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Uzun yıllardır Türkiye’de forma giyiyorum ve kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Bunun için heyecanlıyım. Çok çalışıp Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerine ulaşmasında elimden geleni yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Manisa Futbol Kulübü'nden Moryke Fofana Transferi

Moryke Fofana Kimdir?

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Moryke Fofana, 23 Kasım 1991 tarihinde Fildişi Sahili’nde dünyaya geldi. Futbola kendi ülkesinde başlayan Fofana, 2012-2013 sezonunda Norveç’in Lillestrom takımına transfer olarak Avrupa kariyerine ilk adımını attı. Burada geçirdiği 3 sezonun ardından Fransa’nın Lorient takımına imza atan tecrübeli futbolcu, 2016-2017 sezonunda Türkiye’ye adım atarak Konyaspor’a transfer oldu.

Fofana, Türkiye’de Yeni Malatyaspor ve Samsunspor gibi takımlarda da forma giyerek kariyerine devam etti. Şu ana kadar çıktığı 358 resmi maçta 54 gol ve 46 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Manisa Futbol Kulübü’nden Moryke Fofana Transferi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin