1. Haberler
  2. Spor
  3. Manisa Futbol Kulübü’nde Moryke Fofana’nın Etkileyici Performansı

Manisa Futbol Kulübü’nde Moryke Fofana’nın Etkileyici Performansı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Futbol Kulübü’nde Moryke Fofana Rüzgarı

DHA 1’inci Lig’in Ege temsilcisi olan Manisa Futbol Kulübü, transfer döneminde kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli futbolcu Moryke Fofana ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Samsunspor’dan transfer edilen 32 yaşındaki forvet, ilk 11’de forma giydiği ilk maçında performansını kanıtladı. İlk hafta, İstanbulspor deplasmanında 3-2’lik bir mağlubiyet yaşarken, Fofana bu maçta ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Ancak, asıl etkisini geçtiğimiz hafta Sakaryaspor karşısında gösterdi.

İlk 11’deki Debütü ve Şık Golleri

Sakaryaspor ile oynanan mücadelede ilk kez 11’de yer alan Fofana, sergilediği performansla göz doldurdu. Maçta attığı 2 şık golle takımını mağlup durumdan öne geçirmesine rağmen, siyah-beyazlılar, Fofana’nın 65’inci dakikada oyundan çıkmasının ardından oyunun kontrolünü kaybetti. Uzatmalarda kalelerinde gördükleri golle, karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Türkiye’deki Tecrübesi

Moryke Fofana, Türkiye’de 2017 yılından bu yana futbol kariyerine devam ediyor. Daha önce Konyaspor ve Yeni Malatyaspor gibi takımlarda da görev almış olan Fofana, bu deneyimlerini Manisa Futbol Kulübü’nde de başarıyla sürdürmeyi hedefliyor.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Manisa Futbol Kulübü’nde Moryke Fofana’nın Etkileyici Performansı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin