1. Haberler
  2. Spor
  3. Manisa Futbol Kulübü, Mustafa İnan ile Anlaştı

Manisa Futbol Kulübü, Mustafa İnan ile Anlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Futbol Kulübü’nden Yeni Transfer

Manisa Futbol Kulübü'nden Yeni Transfer

1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, dış transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, genç ve yetenekli orta saha oyuncusu Mustafa İnan ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. İmza töreni, Fikril Bayrıl Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Manisa Futbol Kulübü, Mustafa İnan ile Anlaştı

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Mustafa İnan, “Manisa’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Burada olduğum için heyecanlıyım. Geçen sezon mükemmel bir performans sergiledim ve bu sezon da çok çalışarak Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamayı umuyorum.” ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerine Antalyaspor altyapısında başlayan Mustafa İnan, burada profesyonel kariyerine adım attı. 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında Antalya Kemerspor’da kiralık olarak forma giyerek deneyim kazandı.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2021-2022 sezonunda 24 Erzincanspor’a transfer olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2023-2024 sezonunda Batman Petrolspor’a geçiş yaptı. Burada gösterdiği başarılı performansla takımının şampiyonluğuna büyük katkı sağladı.

Kariyeri boyunca 76 resmi maça çıkan Mustafa, Batman Petrolspor’un şampiyonluğunda en önemli oyunculardan biri olarak öne çıktı. Genç yetenek, Manisa Futbol Kulübü’nde de benzer başarılar elde etmek için elinden gelenin en iyisini yapmayı hedefliyor.

Manisa Futbol Kulübü, Mustafa İnan ile Anlaştı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Manisa Futbol Kulübü, Mustafa İnan ile Anlaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin