1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. MacBook kullananları sevindirecek Apple hizmeti

MacBook kullananları sevindirecek Apple hizmeti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple değişim programını, MacBook Pro 2016 ve 2017 modellerinde şarj olmayı engelleyen bir sorun olduğu gerekçesiyle başlatıyor.

MacBook modelleri özellikle kullanıcıları prize bağlı yaşamdan kurtarmasıyla biliniyor. Uzun kullanım süresi sunan MacBook’ların da bazılarında kronik sorunlar ortaya çıkabiliyor. İşte bunlardan birisi de geçenlerde yayımlanan yeni güncelleme sonrası ortaya çıktı. Apple Insider’de yer alan habere göre, güncelleme sayesinde ortaya çıkan bu sorun sebebiyle kullanıcılar bilgisayarlarının pillerini şarj edemiyor.

Kullanıcılar ilk olarak macOS 11.2 güncellemesiyle bu sorunu yaşamaya başladı. Bunun ardından Apple kısa süre içinde macOS 11.2.1 güncellemesini yayımladı. Apple söz konusu sorunu yeni yayımladığı güncelleme ile çözdüğünü söylüyor ancak sorun yaşayan kullanıcıların pillerini değiştireceğini söylüyor. Kullanıcılar pil sağlık durumlarına girdiklerinde ‘servis önerilir’ yazısı ile karşılaşıyorsa en yakın Apple yetkili servisine başvurması gerekiyor.

macOS 11.2.1 güncellemesi nasıl indirilir?

Eğer otomatik güncellemeler açık değilse MacBook’unuzdan ‘Sistem Tercihleri’ kısmını açın> orada karşınıza ‘Yazılım Güncelleme’ bölümü çıkacak. Buradan ise güncellemeyi direkt indirebilirsiniz. Sorun yaşayan MacBook Pro modelleri:

MacBook Pro (13 inç, 2016, 2 Thunderbolt 3 Bağlantı noktası)

MacBook Pro (13 inç, 2017, 2 Thunderbolt 3 Bağlantı noktası)

MacBook Pro (13 inç, 2016, 4 Thunderbolt 3 Bağlantı noktası)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MacBook kullananları sevindirecek Apple hizmeti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin