Luis Suarez’den sürpriz karar! Boşa çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan ünlü golcü Luis Suarez’in Nacional’deki serüveni kısa sürdü. Deneyimli forvetin ekim ayı sonunda takımdan ayrılacağı bildirildi. 

Başkan açıkladı

Luis Suarez’in durumuna ilişkin Punto Penal’e açıklamalarda bulunan Nacional Başkanı Jose Fuentes, “Uruguay’da lig sona erer ve Luis Suarez ayrılır. Bu şekilde anlaşmıştık” ifadelerini kullandı.

Suarez’in takımda kalması konusunda bir beklenti oluşmaması gerektiğini ifade eden Fuentes, “Anlaştığımız şey buydu. Gelmek için çok çaba sarf etti. Beklenti yaratmamak için söylüyorum ki Suarez ayrılıyor. Ona da sormuşlar, o da aynı yanıtı vermiş” dedi. Uruguay’da lig Ekim ayı sonunda bitecek ve sonrasında Luis Suarez için milli takım ile Dünya Kupası macerası başlayacak.

‘Herkese minnettarım’

Uruguay’a dönüşüne ilişkin La Quinta Tribuna’ya konuşan Suarez, sadece Nacional taraftarlarının değil ülkedeki tüm futbol ortamında kendisine gösterilen saygıya dikkat çekti. Yaptığı açıklamada Suarez, “Herkese, diğer kulüplere de, tüm Uruguay halkına minnettarım. Umarım milli takım ile de hazırlıklarımıza en iyi şekilde devam ederiz ve tüm taraftarlar Dünya Kupası’nda Uruguay’ın en iyi halinin keyfini çıkarabilirler” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Luis Suarez’den sürpriz karar! Boşa çıkıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin