1. Haberler
  2. Spor
  3. Lucas Torreira’dan Muslera itirafı! ‘Bana buradaki projeyi anlattı’

Lucas Torreira’dan Muslera itirafı! ‘Bana buradaki projeyi anlattı’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın yeni transferi Lucas Torreira kısa sürede takıma ve taraftara adapte oldu. Çalışkanlığıyla dikkat çeken Uruguaylı yıldız, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

KASIMPAŞA MAÇINDA PARLADI
Okan Buruk’un kısa sürede ilk 11’de vazgeçilmezi olan Torreira performansını her geçen gün artırdı. Isı haritası gündem olan Uruguaylı yıldız sahada basmadık yer bırakmadı.

“SAHA İÇİNDE ÜÇGENLER YARATIYORUZ”
GS TV’ye konuşan Torreira: “Kasımpaşa maçında sonuçtan ziyade takım ruhunu göstermemiz çok önemliydi. Kale, defans, orta saha, hücum hattı, yedekler herkes bir takım ruhu gösterdi. Hocanın istediklerini yavaş yavaş yapmaya başladık. Saha içinde üçgenler yaratıyoruz.” dedi.

“LİDERLİĞE YÜKSELEBİLİRİZ”
“Konyaspor maçı çok önemli. Taraftarlarımızın desteğini kazanmamız lazım. Onların desteği ile çok daha iyi oynuyoruz. Milli aradan önceki son maçımız, kazanmamız durumunda liderliğe yükselebiliriz.”

“GELMEMDE ÖNEMLİ FAKTÖR MUSLERA”
“Muslera, buraya gelmemde çok önemli bir faktördü. Onunla önceden de konuşuyorduk. Bana buradaki projeyi anlattı. Onun dışında başkanla, Erden Timur’la, hocamızla konuştuk ve hepsi bana destek oldu. Bu güzel projenin ve büyük kulübün bir parçası olmak istedim.”

“Taraftarlarımız gerçekten inanılmaz. Bizi karşıladıklarında tutkularını hissettim. Uruguay’da da taraftarlar böyledir. Bu tutku, benim de hissettiğim bir duygu. Bulunduğum ekibe kendimi adamayı seviyorum. O yüzden taraftarlarla kendimi çok yakın hissediyorum.”

“Sezon öncesi dönemde çok zamanım olmadı. Ben buraya geldiğimde sezon başlamıştı bile. Ancak buraya geldiğim zaman kendimi sürekli hocamızın isteklerine adadım, neler yapmam gerektiğini iyi anlamaya çalıştım. Ben takımı tanıyorum, takım da beni tanıyor.”

“Mertens ile aynı uçakta geldiğimiz için birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. Onunla iyi anlaşıyoruz. Sahaya indiğimiz zaman da takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Geçmişinde çok önemli başarıları olan bir oyuncu.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lucas Torreira’dan Muslera itirafı! ‘Bana buradaki projeyi anlattı’
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin