1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. LG, Android 12 ve Android 13 alacak telefonların listesini paylaştı!

LG, Android 12 ve Android 13 alacak telefonların listesini paylaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon pazarından çekilmeye hazırlanan LG, kullanıcıları için Android güncellemelerini sunmaya devam edeceğini söylemişti. Hatta LG’nin söylediğine göre önümüzdeki üç yıl boyunca yeni yazılımlar kullanıcılara sunulacak. Güncel tutulacağı söylenen telefonların ise bir listesi yayımlandı.

LG’nin Kore tabanlı internet sitesi olan KBench tarafından yayımlanan listeye göre telefonlar oldukça fazla. Android 12 ve Android 13 güncellemeleri için yayımlanan telefon modellerine dağıtımın ise ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

Resmi internet sitesine göre Android 12 güncellemesini alacak telefon modelleri sırasıyla, LG Wing, LG Velvet, LG Velvet LTE, LG V50s, LG V50, LG G8, LG Q31, LG Q52 ve LG Q92 oluyor.

İlerleyen dönemde çıkması planlanan Android 13 içinse şu anda üç model yayımlandı. Bu modeller arasında ise LG Wing, LG Velvet ve LG Velvet LTE bulunuyor.

Bunlardan öte Android 11 güncellemesine kavuşacak modeller arasında ise V50, V50S, Q31, Q51, Q52, Q61, Q70, Q92 ve Q9 One yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere LG 5 Nisan 2021 tarihinde yaptığı yeni bir açıklama ile zarar eden mobil bölümünü tamamen kapatacağını belirtmişti. Bir süredir farklı senaryolar ile gündeme gelen LG, akıllı telefon pazarından tamamen çekilmeyeceği söz konusu birimi başka bir şirkete aktaracağı söylenmişti.

Bu iddiaların ardından resmi açıklamayı yapan ve konu hakkındaki bulutların dağılmasını sağlayan Güney Kore merkezli şirket, akıllı telefon birimini tamamen kapatıyor ve pazardan çekiliyor. 31 Temmuz itibarıyla tamamen üretimi durdurmayı planlayan LG’nin bu tarihe kadarki hamleleri de özellikle takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
LG, Android 12 ve Android 13 alacak telefonların listesini paylaştı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin