1. Haberler
  2. Genel
  3. Lexus Ağustos Ayı SUV Modellerinde Büyük İndirim Kampanyası

Lexus Ağustos Ayı SUV Modellerinde Büyük İndirim Kampanyası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lexus SUV Modellerinde Ağustos Ayı Kampanyası

Lexus SUV Modellerinde Ağustos Ayı Kampanyası

AA Lexus, LBX modeliyle başlattığı heyecan verici kampanyasını tüm SUV modellerine yayarak devam ettiriyor. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu özel satış kampanyası, LBX, RX, NX ve RZ SUV modellerinde çeşitli cazip satın alma seçenekleri sunmakta.

Stoklarla sınırlı olan bu kampanya çerçevesinde, müşterilere 750 bin liraya varan indirimler dikkat çekiyor. Özellikle LBX modellerinde sunulan indirimler, 430 bin liraya kadar ulaşabiliyor. Lexus LBX modeli, 1 milyon 935 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmakta.

Lexus’un ‘Online Rezervasyona Özel Yaz Fırsatları’ dahilinde, tam hibrit NX 350h modellerinde 180 bin liraya kadar indirim fırsatları mevcutken, plug-in hibrit NX 450h+ modeli ise 450 bin lira indirimle alıcılarını bekliyor. NX modeli, 3 milyon 880 bin liradan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunuluyor.

Lexus’un E SUV premium segmentindeki RX modeli de dikkat çekici indirimler sunuyor. RX 350h tam hibrit 570 bin lira, RX 500h performans hibrit 320 bin lira ve RX 450h+ plug-in hibrit 750 bin lira indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor. RX modeli, 4 milyon 580 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

LEXUS RZ 450e

Lexus’un yeni elektrikli SUV modeli RZ 450e, ağustos ayı boyunca 200 bin liralık bir indirimle alıcılarını karşılıyor. 3 milyon 750 bin liradan tercih edilebilen RZ 450e, tek şarjla ortalama 400 kilometrelik bir sürüş menzili sunarken, DC hızlı şarj sistemi ile yaklaşık 30 dakikada yüzde 80 kapasiteye kadar şarj edilebiliyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lexus Ağustos Ayı SUV Modellerinde Büyük İndirim Kampanyası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin