League of Legends yapımcılarının yeni oyunu Legends of Runettera açık betaya geçiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Riot Games, yeni oyunu Legends of Runeterra için önemli bir karara imza atarak, oyunculardan gelen geri bildirimler ışığında kapalı beta dönemini atlayıp doğrudan açık beta dönemine geçiş yapıyor. Bu kapsamda 24 Ocak saat 22.00’de açık beta resmi olarak başlayacak ve LoR’a erişim tamamen serbest olacak.

23 Ocak saat 22.00’da LoR hizmeti tekrar çevrimiçi olacak. Oyunu önizleme dönemlerinde oynamış olan veya 20 Ocak saat 10.59’a kadar ön kayıt yaptıran herkes 23 Ocak’ta oyuna erişebilecek. Ön kayıt yaptırmış ama önizleme dönemlerinde oynamamış olanlar ise bir davet e-postası alacak. 23 Ocak’ta sadece PC’den (mobilden değil) ön kayıt yaptıranlar oyuna erişebilecek. Henüz kayıt yaptırmayanlar ise www.playruneterra.com adresinden ön kayıt yaptırabilirler. 24 Ocak itibariyle oyunu indirip hesap oluşturan herkes Legends of Runeterra’yı ücretsiz olarak oynayabilecek. LoR’un 24 Ocak’taki versiyonunda Türkçe dil desteği sunulmuyor; ancak ilerleyen dönemlerde bu özelliğin de aktif olması planlanıyor. Açık beta döneminde yeni dereceli modu aktif olurken, kart güncellemelerinden sosyal panele, arkadaşlara meydan okuma özelliğinden oyun kişiselleştirme özelliklerine kadar pek çok yenilik oyuncuları bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
League of Legends yapımcılarının yeni oyunu Legends of Runettera açık betaya geçiyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin