Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Altay’la renklendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altay, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşmanın heyecanını “Sürekli konserler yapıyoruz ama bu İstanbul’daki ilk Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserim. Bu yüzden mutlu bir heyecan içindeyim” sözleriyle anlattı.

ALTAY ENERJİSİ BOĞAZ’I SARDI

‘Kalpsizsin’ isimli albümü ile piyasaya giriş yapan, yorumu ve tarzıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran sanatçı, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarını ağırladı. Dinleyicileri ‘Keşke Aramasaydın’ şarkısı ile selamlayan Altay enerjisi Boğaz’ı sardı. Birbirinden değerli şarkılarını Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde seslendiren Altay; türküden arabeske, rock müzikten oyun havasına uzanan repertuvarıyla hayranlarını mest etti.

KURUÇEŞME’DE MÜZİK ZİYAFETİ

Şarkılarını seslendirirken yerinde duramayan Altay, hayranlarını da yerine oturtmadı. ‘Tamam Aşkım’, ‘Hayde Gidelum’, ‘Güzeller İçinden’, ‘Antebin Hamamları’ gibi birçok hareketli parçayla müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. İki saat boyunca müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçı, sahne performansıyla sevenlerinin unutamayacağı bir geceye Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde imza attı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Altay’la renklendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin