1. Haberler
  2. Gündem
  3. Korkunç Kaza ve Kaçış

Korkunç Kaza ve Kaçış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kemerburgaz semtinde yaşanan korkunç kaza, ünlü estetikçi Bülent Cihantimur’un oğlu Timur’un karıştığı ciple 5 kişiye çarpmasıyla gerçekleşti. Maalesef, kaza sonucunda bir çocuk babası olan Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti.

ABD’ye Kaçış ve Yakalama

Olayın ardından Eylem Tok ve oğlu Timur, kaçarak önce Mısır’a ardından da ABD’ye sığındı. Ancak Türkiye’nin iade talebi üzerine annesiyle birlikte Boston’da yakalandılar.

Dava Süreci

Türkiye’ye iade edilme süreci devam eden Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok’un dava süreci, Massachusetts Eyaleti Boston Bölge Mahkemesi’nde görülmektedir.

Kefalet Başvurusu ve Reddi

Kefalet Başvurusu ve Reddi

Timur Cihantimur’un kefaletle tutuksuz yargılanma başvurusu reddedildi. Babası Bülent Cihantimur, kefalet karşılığında oğlunun serbest bırakılmasını talep etmiş olsa da hakim bu talebi reddetti.

Hakim Kararı ve Nakil

Hakim, Cihantimur’un kaçma riski olduğunu belirterek tutuklu yargılanmasına hükmetti ve Cihantimur’un bir başka yerleşkeye nakledilmesine karar verdi. Mahkeme, kefaletle serbest kalma talebinin gerekçelerini yeterli bulmadı ve Cihantimur’un tutuklu kalmaya devam etmesine karar verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Korkunç Kaza ve Kaçış
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin