1. Haberler
  2. Spor
  3. Konyaspor’un Yeni Transferi Pedrinho: ‘Buraya Gelmekten Çok Mutluyum’

Konyaspor’un Yeni Transferi Pedrinho: ‘Buraya Gelmekten Çok Mutluyum’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konyaspor’un Yeni Transferi Pedrinho: “Buraya Gelmekten Çok Mutluyum”

Konyaspor'un Yeni Transferi Pedrinho:

İHA Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, yaz transfer döneminde 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Pedrinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı takım ile çıktığı ilk lig maçı olan Kasımpaşa karşılaşmasında frikikten ilk golünü atan Pedrinho, ligin 3. haftasında oynanan Bodrum FK mücadelesinde de frikikten güzel bir gole daha imza attı.

“BURAYA GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUM”

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Pedrinho, Konyaspor’a transfer sürecini detaylandırdı. Konya’ya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:

Konyaspor'un Yeni Transferi Pedrinho: 'Buraya Gelmekten Çok Mutluyum'

“Konya’ya gelmeden önce bu güzel şehir hakkında pek fazla bilgim yoktu. Ancak takım arkadaşım Guilherme ile yaptığımız sohbetler sayesinde Konya projemin başlangıcı oldu. Buraya gelmekten gerçekten çok mutluyum; Konya’yı ve Türkiye’yi çok seviyorum. Konyaspor gibi köklü bir takımda forma giymek benim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı.”

“BURADA BİR POZİTİF ETKİM OLMASINI İSTİYORUM”

Süper Lig’in ilk 3 haftasında 2 frikik golü atan Pedrinho, her zaman takıma katkı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapacağını vurguladı. Pedrinho, bu konuda şunları ifade etti:

“Elbette, frikiklerden gol atmak harika bir hissiyat. Konyaspor’a ve takımıma yardımcı olmak benim için büyük bir mutluluk. Burada bir etki oluşturmayı ve pozitif katkı sağlamayı hedefliyorum. Antrenmanlarıma tüm hızıyla devam ediyorum ve geleceğin neler getireceğini hep birlikte göreceğiz.”

Serbest vuruşlardan goller atmaya devam edeceğini belirten 27 yaşındaki oyuncu, Brezilyalı futbolcular Neymar ve Ronaldo’yu kendisine örnek aldığını da sözlerine ekledi.

“KONYA MUTFAĞINA DAİR BİRÇOK ŞEYİ DENEDİM”

Son olarak, Konya’daki yemek kültürü hakkında da konuşan Pedrinho, şu ifadeleri kullandı:

“Konya mutfağına ait birçok lezzeti deneme fırsatım oldu. Burada en çok sevdiğim yemeğin kebap ve etli ekmek olduğunu belirtmek isterim. Bu lezzetleri tatmak, burada geçirdiğim zamanı daha da özel kıldı.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Konyaspor’un Yeni Transferi Pedrinho: ‘Buraya Gelmekten Çok Mutluyum’
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin