1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Kingston, 2TB kapasiteli KC2500 NVMe PCIe SSD’sini piyasaya sürüyor

Kingston, 2TB kapasiteli KC2500 NVMe PCIe SSD’sini piyasaya sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kingston Technology Company Inc’in Flash bellek iştiraki, bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Digital, Inc. masaüstü bilgisayarlar, iş istasyonları ve yüksek performanslı bilgi işlem (High Performance Computing – HPC) sistemlerine yönelik 2TB1 kapasiteli KC2500 M.2 NVMe PCIe SSD modelini duyurdu. Daha yüksek kapasiteli yeni model, müşterilerin artan depolama alanı ihtiyaçları için esneklik sunmanın yanı sıra iş akışlarını da iyileştiriyor.

En yeni Gen 3.0 x 4 kontrolcüsü ve 96 katmanlı 3D TLC NAND’dan yararlanan KC2500, 3.500 MB/s’ye ulaşan okuma ve 2.900 MB/s’ye ulaşan yazma hızlarıyla2 olağanüstü performans ve dayanıklılık sunuyor. Kendisini şifreleyebilme özelliğine sahip olan bu SSD, 256-bit AES-XTS donanım tabanlı şifreleme ile uçtan uca veri koruması sunuyor. TCG Opal 2.0 güvenlik yönetimi sayesinde Symantec™, McAfee™ ve WinMagic® gibi bağımsız yazılım markalarının çözümlerinin kullanılmasına da imkan veriyor. KC2500’de ayrıca, BitLocker ile birlikte kullanılan Microsoft eDrive güvenli depolama özellikleri desteği bulunuyor.

KC2500; 250GB, 500GB, 1TB ve 2TB kapasite seçenekleriyle geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kingston, 2TB kapasiteli KC2500 NVMe PCIe SSD’sini piyasaya sürüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin