1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçdaroğlu ve Oğan Arasındaki Atışma

Kılıçdaroğlu ve Oğan Arasındaki Atışma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasındaki polemik her geçen gün daha da kızışıyor. Oğan, katıldığı bir televizyon programında 2023 seçimleri sürecinde Kılıçdaroğlu’nun kendisine “Kazanırsak yönetemeyiz” dediğini aktarmasıyla başlayan tartışmada karşılıklı sert açıklamalar art arda gelmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu’nun, “Sana ayakkabılarımı bile teslim etmem.” şeklindeki sözlerine cevap Sinan Oğan’dan geldi. Oğan’ın X hesabından yapılan yazılı açıklamada ise “Toydan sonra nağara” ifadesiyle başlayan sert sözler yer aldı. Oğan, seçimin kendisi yüzünden değil, Kılıçdaroğlu yüzünden kaybedildiğini belirtti.

  • “Hırs sizin aklınızın da, erdeminizin de önüne geçmiş”

Oğan’ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Sayın Kılıçdaroğlu, sizin bu yapmaya çalıştığınıza bizim oralarda ‘Toydan sora nağara’ derler… Kaybettiğiniz 13. seçimin üzerinden yaklaşık 1 yıl 1 ay geçti. Bu süre zarfında oturur düşünürsünüz, ben nerede hata yaptım dersiniz, biraz daha durulur, yaş da kemale erdiğinden artık bir Aksakal gibi davranırsınız diye bekliyordum. Hatta kaybettiğiniz seçimlerden sonra partinizde aday dahi olmaz demokratik bir gelenek başlatırsınız diye beklemiştim. Ama maalesef görüyorum ki, hırs sizin aklınızın da, erdeminizin de önüne geçmiş.

Kılıçdaroğlu ve Oğan Arasındaki Atışma

  • “5 puan fark attınız da ben sizi desteklemedim mi?”

Siz, 22 yıldır iktidarda olan bir adaya karşı 5 puan fark attınız da ben sizi desteklemedim mi? Siz, 22 yıldır bu ülkenin parlamentosunda çoğunluğa sahip bir partiye karşı parlamento çoğunluğunu sağladınız da ben sizi desteklemedim mi? Siz, anketlerin sonuçlarına göre hırs yapmayıp ‘kazanacak aday’ koydunuz da ben sizi desteklemedim mi?” şeklinde devam eden Oğan’ın açıklamasında sert ifadeler yer aldı.

… (Diğer paragrafların aynı şekilde devam etmesi)

Kılıçdaroğlu ve Oğan Arasındaki Atışma

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu ve Oğan Arasındaki Atışma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin