1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışmanın Ardından İnce’den Destek Açıklamaları

Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışmanın Ardından İnce’den Destek Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gazeteci Fatih Altaylı Arasındaki Tartışma Devam Ediyor

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Gazeteci Fatih Altaylı Arasındaki Tartışma Devam Ediyor

Haber Merkezi, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci Fatih Altaylı arasında patlak veren tartışma, siyasi ortamda hala sıcaklığını koruyor. Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’ye çalıştığını iddia ederek muhalefet cephesinde huzursuzluk yarattı. Bu durum, muhalif kesim tarafından Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerin artmasına neden oldu. Ancak, Kılıçdaroğlu’na destek veren isimlerden biri, geçmişte CHP’de genel başkanlık için yarışan ve sonrasında partiden ayrılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu.

Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışmanın Ardından İnce'den Destek Açıklamaları

“KILIÇDAROĞLU SARAYIN VEYA DIŞ GÜÇLERİN ADAMI DEĞİLDİR”

İnce, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan hakaretleri kınadı ve şu ifadeleri kullandı: Kemal Kılıçdaroğlu, sarayın ya da dış güçlerin adamı değildir. 13 yıl boyunca CHP Genel Başkanlığı yapmış, sayısız tehdit ve hakarete maruz kalmış bir insanın bugünlerde hedef haline getirilmesini kabul edilemez buluyorum.

Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışmanın Ardından İnce'den Destek Açıklamaları

“AYIPTIR, YAPMAYIN BEYLER”

İnce, geçmişte Kılıçdaroğlu ile parti içindeki mücadelesini de hatırlatarak, Kemal Bey ile farklı görüşlerimiz oldu. Siyasi olarak birçok stratejik hata yaptığını ifade ettim. Etrafında yanlış insanların olduğunu ve yanlış yönlendirildiğini düşündüm. Ancak, en kızgın olduğum anlarda bile kendisine hakaret etmedim. O da bana hakaret etmedi. dedi. İnce, ayrıca, Yıllardır çantasını taşıyan ve yalakalıkta kimseye fırsat vermeyenlerin şimdi ‘vurun abalıya’ korosuna katılmasını en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler! şeklinde konuştu.

“HER NE KADAR BENİ SAVUNMAMIŞ OLSA DA GÖNLÜM RAZI DEĞİL”

İnce, Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sarayın Adamı” iftiralarının kabul edilemez olduğunu belirterek, Her ne kadar bu iftiralar bana atılırken beni savunmamış olsa da, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Sarayın Adamı” sözlerinin söylenmesine gönlüm razı değil. Ben her zaman doğruyu bilir ve doğruyu konuşurum. Delikanlılık bizde kalsın. dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışmanın Ardından İnce’den Destek Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin