1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışma Büyüyor

Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışma Büyüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Gazeteci Altaylı Arasındaki Tartışma Devam Ediyor

Son günlerde Türkiye’nin siyasi gündeminde önemli bir tartışma yer almakta. CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gazeteci Fatih Altaylı arasındaki polemik, sosyal medya ve televizyon kanallarında geniş yankı buldu. Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’ye bilerek ya da bilmeyerek hizmet ettiğini iddia ederek, “Bilerek ya da bilmeyerek AK Parti’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek. Bu şuursuzlukla SSK’yı batırmış olabilir, batırdığının da farkına varmaz. Türkiye’den haberi yok, yönetmeye talip. Sen git evini yönet, yönetebiliyorsan.” şeklinde sert ifadelerde bulundu.

Bu açıklamalar üzerine Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden oldukça sert bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Altaylı’nın iddialarına yanıt olarak, “HESABINI YARGI ÖNÜNDE VERECEK” dedi.

Altaylı’dan Cevap

Altaylı'dan Cevap

Kılıçdaroğlu’nun bu sert yanıtına Fatih Altaylı, YouTube kanalından karşılık verdi. Altaylı, Kılıçdaroğlu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

  • “Çok yüzeysiz bir saldırı. Bütün bugüne kadar Fethullahçıların, AK Partililerin ne kadar ithamı, iftirası, ‘çamur at izi kalsın’ı varsa hepsini toplamış söylemiş. Kendisine teşekkür etmek istiyorum.”
  • “Benim ne kadar doğru söylediğimi, kendisinin aslında AK Parti’ye hizmet eden bir piyon olduğunu, bilerek veya bilmeyerek çok net bir şekilde ortaya koydu.”
  • “Çünkü bana bugün en fazla saldıran kimler? AK Partili troller.”

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik hakaret dolu ifadeleri sonrasında, bu durumu köpürtenlerin yine AK Partililer olduğunu vurguladı. “Bugün Kemal Kılıçdaroğlu net bir şekilde AK Parti’nin tetikçisi olduğunu, ya da en azından kendisi o bilinçte değilse bile etrafında o metni kaleme alanların AK Parti ile nasıl içli dışlı bir ilişki içinde olduklarını” belirtti.

“Beni Haklı Çıkaracak Bir Hamle Yaptı”

“Beni Haklı Çıkaracak Bir Hamle Yaptı”

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını değerlendirirken, “Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı. Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarında nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış.” ifadelerini kullandı.

“O metni kaleme almak makul bir insanın işi değil, o kadar edepsiz ve terbiyesiz bir metin. Ona onu yazdıranlar Türkiye’de bugün olup bitende gelinen durumun da sorumlularıdır.” diyen Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun öfkesinin temelinde CHP kurultayı öncesinde verdikleri destek olduğunu belirtti. “Planları şuydu, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermeyeceklerdi, Ankara’da Mansur Yavaş’ı muhtemelen göstermeyeceklerdi, bu konuda tekrar kaybedecekti.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun Hakaretleri

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarında yer alan hakaretler ise oldukça dikkat çekici. Altaylı, bu hakaretleri şöyle sıraladı:

  • “Yalaka, Kepaze, Satılık, Namert, Kadın düşmanı, İş birlikçi, Korkak, Besili koyun, Çukur, Gafil, Müptezel, Tetikçi, Namussuz, Alçak, İblis”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Tartışma Büyüyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin