1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu’ndan Taraftarına Anlamlı Jest

Kerem Aktürkoğlu’ndan Taraftarına Anlamlı Jest

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Aktürkoğlu’ndan Taraftarına Jest

Galatasaray’ın yetenekli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, son dönemde sarı-kırmızılı taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı. Ancak, Konyaspor ile oynanan ve 3-1 galip gelinen maçta attığı gol, eleştirileri yanıtlamak için yeterli oldu. Bu gol, sadece takımın zaferine katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda Aktürkoğlu’nun performansını da yeniden gündeme taşıdı.

Maç sonrası, arabasıyla seyir halindeyken taraftar kalabalığını fark eden Aktürkoğlu, durarak hayranlarına imza dağıttı. Bu an, futbolcunun taraftarlarıyla olan bağını güçlendiren bir jest olarak dikkat çekti.

TARAFTARDAN DUA ALDI

Bu sırada bir taraftar, Aktürkoğlu’na “Allah kıldığın namazları kabul etsin.” diyerek dua etti. Bu anlamlı ve içten dua karşısında milli oyuncu, şaşkınlığını gizleyemedi. Taraftarların samimi desteği, onun için büyük bir moral kaynağı olurken, bu sıcak anlar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kerem Aktürkoğlu’ndan Taraftarına Anlamlı Jest
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin