1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu’ndan Süper Kupa Maçı Sonrası Açıklama

Kerem Aktürkoğlu’ndan Süper Kupa Maçı Sonrası Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Aktürkoğlu’ndan Açıklama

Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçının devre arasında, Kerem Aktürkoğlu’nun oyundan çıkacağı bilgisi üzerine Galatasaray teknik ekibiyle arasında gergin anlar yaşandığı öne sürülmüştü. İddialara göre, Okan Buruk’un yardımcısı İrfan Saraloğlu ile tartışma yaşayan Kerem, soyunma odasında şişeleri tekmeleyerek, “Bir daha formayı giyenin a…. k….” şeklinde bir tepki gösterdi.

Bu olayın ardından, Kerem Aktürkoğlu gece saat 03.00’te bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Aktürkoğlu, TFF Süper Kupa’daki Beşiktaş maçının devre arasında soyunma odasında yaşanan konuşmaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Açıklamasında, “Yaşanan olayların dedikodu temeline dayandığını üzülerek takip etmekteyim.” ifadelerini kullandı.

Takım Arkadaşlarına Moral Verdi

Takım Arkadaşlarına Moral Verdi

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyon unvanıyla çıktıkları Süper Kupa maçının ilk yarısını geride bıraktıktan sonra, takım kaptanı olarak arkadaşlarına hedeflerini hatırlattığını ifade etti. “Arkadaşlarıma, önümüzde uzun bir sezonun bulunduğunu ve bu süreçte kulübümüz ile taraftarımız için geri dönebiliriz. Moralimizi yüksek tutmamız gerektiğini söyledim.” dedi.

Hayal Kırıklığı ve Saygı

Hayal Kırıklığı ve Saygı

İkinci yarıda oyuna dahil olamayacağını öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren Kerem, “Verdiğim tepki, önemli bir final maçında takımım için sahada olamayacak olmanın getirdiği duygusal bir tepkidir.” diye ekledi. Ayrıca, Galatasaray’a olan bağlılığını vurgulayarak, “Kariyerim boyunca Galatasaray’a ulaşmak için büyük çabalar sarf ettim ve kulübümü her zaman en üst düzeyde temsil etme gayretinde oldum. Galatasaray’a ve onun değerlerine asla saygısızlık etmem.” şeklinde konuştu.

Geleceğe Dönük Mücadele

Geleceğe Dönük Mücadele

Kerem Aktürkoğlu, yaşanan olumsuzluklara rağmen, takım olarak sezon boyunca verdikleri emeği unutmadıklarını belirtti. “Camia olarak, üzerinde 30 milyondan fazla Galatasaraylının hakkı bulunan şampiyonluğun muhasebesini yapmak kimsenin haddine değildir.” dedi.

Son olarak, “Yaşadığımız ağır mağlubiyetle yüzleşerek başımızı dik tutmalıyız. Hedeflerimiz için mücadeleye devam edeceğiz.” diyerek, Galatasaray’ın bir ferdi olarak her zaman kulübünün menfaatlerini gözetmeye devam edeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kerem Aktürkoğlu’ndan Süper Kupa Maçı Sonrası Açıklama
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin