1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Transfer Oldu

Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Transfer Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Transfer Hareketliliği: Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Geçti

Galatasaray, transfer döneminde önemli bir hamleyle milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu‘nu Portekiz’in güçlü takımlarından Benfica‘ya gönderdi. 25 yaşındaki yetenekli hücum oyuncusu, 12 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %10 pay karşılığında Benfica ile sözleşme imzaladı.

Fatih Terim’in Rolü

Bu transferin arka planında ise Galatasaray’ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim‘in etkisi büyük oldu. Terim, Kerem’in yeteneklerine olan inancıyla dikkat çekmiş, 24Erzincanspor’dan sarı-kırmızılılara bedelsiz olarak kazandırmıştı. Şimdi de Kerem Aktürkoğlu için Benfica yönetimine referans oldu.

Benfica Başkanı Rui Costa ile İletişim

Benfica Başkanı Rui Costa ile İletişim

Fatih Terim’in, Fiorentina ve Milan’da oynayan eski futbolcusu ve yakın dostu olan Benfica Başkanı Rui Costa, kısa bir süre önce Terim’i arayarak Kerem Aktürkoğlu hakkında bilgi aldı. Terim, eski oyuncusunun futbol yeteneklerinin yanı sıra karakteri ve hırsının da Benfica’ya uygun olduğunu Rui Costa’ya iletti.

Transferin Gerçekleşmesi

Fatih Terim ile gerçekleştirilen bu samimi sohbet sonrasında, Rui Costa, Kerem Aktürkoğlu için transfere ikna oldu. Benfica Başkanı, Galatasaray ile yaptığı görüşmeler sonucunda 12 milyon euro ve bonuslar karşılığında el sıkışarak transferi tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Transfer Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin