1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Transfer Oldu

Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Transfer Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Portekiz’in köklü takımlarından Benfica ile anlaşma sağlayarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun Benfica’ya transferi için görüşmelerin olumlu sonuçlandığını duyurdu.

Açıklamada, Benfica’nın Galatasaray’a net 12 milyon euro transfer bedeli ödeyeceği bilgisi verildi. Ayrıca, Kerem’in ileride başka bir kulübe transfer olması durumunda, Benfica’nın elde edeceği transfer gelirinin kârının %10’unu Galatasaray’a ödeyeceği belirtildi.

“Kendisine Başarılar Diliyoruz”

Bu önemli transferin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kerem Aktürkoğlu’nu tebrik eden bir mesaj yayımladı. TFF’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

  • A Milli futbolcularımızdan Kerem Aktürkoğlu’nu Galatasaray’dan Portekiz Ligi takımlarından SL Benfica’ya transferi nedeniyle kutluyoruz.
  • Kariyerinin yeni bölümünde kendisine başarılar diliyoruz.

Milli Formayı 34 Kez Giydi

Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım formasıyla ilk kez 27 Mayıs 2021 tarihinde Azerbaycan ile oynanan özel maçta sahaya çıktı. Şu ana kadar Ay-Yıldızlı formayı toplam 34 maçta giyen Kerem, bu maçlarda 6 gol kaydetti. 2020 ve 2024 Avrupa Şampiyonası kadrolarında yer alan forvet oyuncusu, 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki tüm karşılaşmalarda da forma şansı buldu.

Orkun ile Beraber Oynayacak

Benfica’da Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım’dan arkadaşı Orkun Kökçü ile birlikte sahada ter dökecek. Bu ikili, Benfica’nın orta sahasında önemli bir etki yaratması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kerem Aktürkoğlu Benfica’ya Transfer Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin