1. Haberler
  2. Spor
  3. Kenan Yıldız’ın Sosyal Medya Performansı ve Sözleşme Görüşmeleri

Kenan Yıldız’ın Sosyal Medya Performansı ve Sözleşme Görüşmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kenan Yıldız’ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Performansı

Kenan Yıldız'ın Sosyal Medya Paylaşımları ve Performansı

Juventus’un ve A Milli Takımımızın genç yeteneği Kenan Yıldız, sadece sahadaki performansıyla değil, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. EURO 2024’teki gösterdiği performansla eleştirilerin odağı haline gelen futbolcu, paylaştığı fotoğraflarla bu eleştirilere yanıt veriyor. Yeni sezon öncesi antrenmanlarına sıkı bir şekilde devam eden genç yıldız, fit görünümüyle de göz dolduruyor.

Sözleşme Görüşmeleri ve Teklifler

Sözleşme Görüşmeleri ve Teklifler

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Corriere dello Sport, Juventus’un Kenan Yıldız’ın mevcut sözleşmesini iyileştirmek amacıyla geçtiğimiz ay görüşmelere başladığını bildirdi. Ancak henüz bir anlaşma sağlanamadığı belirtiliyor. Torino temsilcisinin 19 yaşındaki yeteneğe, şu anda kazandığı ücretin dört katı zamlı bir maaş teklifi sunduğu iddia ediliyor. Ancak Kenan Yıldız’ın bu öneriyi geri çevirdiği ifade ediliyor.

Kenan Yıldız’ın Reddettiği Teklif Detayları

Yeni öneri ile birlikte Kenan Yıldız’ın yıllık 1.2 milyon euro kazanacağı ve 2029 yılına kadar kulübe bağlı kalması istenildiği belirtiliyor. Ancak genç futbolcu, Juventus’un bu teklifini reddetti. Kenan Yıldız’ın, EURO 2024 sonrasında değerinin artacağına inandığı ve bu nedenle daha iyi bir teklif beklediği ileri sürülüyor.

Geçen Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezon Juventus’ta 32 maçta süre alan milli futbolcu, bu süreçte 4 kez gol sevinci yaşadı. Ancak A Milli Takım ile EURO 2024’te mücadele eden Kenan Yıldız, bu turnuvada henüz skor katkısı veremedi. Genç yeteneğin gelecekteki performansı ve potansiyeli, futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kenan Yıldız’ın Sosyal Medya Performansı ve Sözleşme Görüşmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin