1. Haberler
  2. Magazin
  3. Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı

Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi, Türkiye, geçen yıl şubat ayında Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin acısını derinden hissetmişti. Bu zorlu süreçte aile üyelerinden bazılarını kaybeden ve afet bölgesine yaptığı yardımlarla dikkat çeken ünlü şarkıcı Karsu, mutluluğa adım attı. Yakın zamanda düzenlediği kına gecesi ile gözleri üzerine çeken Karsu, nihayet evlendi.

Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı

Kına Gecesi

Geleneklere bağlı kalarak kına gecesi düzenleyen Karsu, düğününde evinden davul ve zurna eşliğinde çıkarak geleneksel bir atmosfer yarattı. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Karsu, Hollandalı eşiyle birlikte karşılıklı oynayarak misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı

İki Farklı Gelinlik Seçimi

Güzel şarkıcı, evden çıkarken tercih ettiği balık model dantelli gelinliğiyle göz kamaştırdı. Kırsal bir ortamda gerçekleştirilen düğününde ise kabarık model dantelli gelinlik giydi. Düğün mekanında Karsu’yu gelinlik içinde gören eşi, duygusal anlar yaşayarak bu özel anıyı ölümsüzleştirdi. Karsu, bu anlamlı anları 1.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı

Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karsu Düğün Heyecanını Yaşadı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin