1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karadeniz Kıyısındaki Şehirlerde Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Alınan Önlemler

Karadeniz Kıyısındaki Şehirlerde Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Alınan Önlemler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Kıyısındaki Şehirlerde Alınan Önlemler

Son günlerde Karadeniz’e kıyısı olan şehirler ve ilçelerde olumsuz hava koşulları nedeniyle bir dizi önlem alındı. Bu önlemler, vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

Kocaeli

Kocaeli

Kandıra Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, kötü hava ve deniz şartları nedeniyle ilçedeki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı. Vatandaşların bu yasaklara uyması ve denize girmemeleri konusunda dikkatli olmaları istendi.

Sakarya

Sakarya’nın Karadeniz’e kıyısı olan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde yoğun dalga ve rip akıntıları etkili olmaya devam ediyor. Bu nedenle, ilgili kaymakamlıklar, elverişsiz hava ve deniz şartları sebebiyle bu üç ilçede denize girmeyi yasakladı. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cankurtaran ekipleri, sahillerdeki güvenliği sağlamak için bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşları uyarıyor.

Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde de benzer durumlar yaşanıyor. Burada da elverişsiz hava ve deniz şartları nedeniyle tüm plajlarda denize girmeye izin verilmiyor. Cankurtaran ekipleri, güvenlik tedbirleri kapsamında bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşları sürekli olarak ikaz ediyor.

Ayrıca, Akçakoca Kaymakamlığı, sel, su baskını, taşkın ve heyelan gibi doğal afet risklerine karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karadeniz Kıyısındaki Şehirlerde Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Alınan Önlemler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin