1. Haberler
  2. Spor
  3. Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ludogorets’i 7-2 Geçerek Turu Geçti

Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ludogorets’i 7-2 Geçerek Turu Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Tarih Yazdı

Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Tarih Yazdı

Haber Merkezi – UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında, ilk maçı 2-1 kazanarak avantaj yakalayan Ludogorets ile Azerbaycan temsilcisi Karabağ karşı karşıya geldi. Maç, Huvepharna Arena’da oynandı ve nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Uzatmalara giden bu zorlu karşılaşmayı Karabağ, 7-2 gibi etkileyici bir skorla kazanmayı başardı.

MAÇ UZATMAYA GİTTİ

Karşılaşma, her iki takımın da hızlı bir başlangıç yapmasıyla başladı. Maçın 7. dakikasında Karabağ, Juninnho’nun attığı golle öne geçti. Ancak Ludogorets, bu gole anında karşılık vererek 13. dakikada Kwadwo Duan ile eşitliği sağladı. Bulgar ekibi, 23. dakikada penaltıdan yine Duan ile öne geçerek 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Herkes ilk yarının Ludogorets’in üstünlüğü ile biteceğini düşünürken, Karabağ’da 45+2’de Yassine Benzia ve 45+6’da Erickson Andrade’nın golleri, ilk yarıyı 3-2 önde kapatmalarını sağladı.

İkinci yarıda, iki takım da karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Ancak, Karabağ, 2-1’lik skorun rövanşında 3-2’lik avantajla maçı uzatmaya taşımayı başardı.

KARABAĞ, UZATMADA ŞOV YAPTI

Azerbaycan temsilcisi Karabağ, uzatmalara da hızlı bir giriş yaptı. 94. dakikada Tural Bayramov’un attığı golle öne geçen Karabağ, tur için önemli bir avantaj elde etti. İkinci uzatma devresinde, Ludogorets savunmasında büyük açıklar vermeye başladı ve bu durum, kalesinde 3 gol görmesine neden oldu. Karabağ’da 111. dakikada Redon Xhixha, 113. dakikada Erickson Andrade ve 119. dakikada Yassine Benzia’nın golleri, Azeri temsilcisine turu getirdi.

Bu sonuçla birlikte, ilk maçı kaybetmesine rağmen rövanşı 7-2’lik skorla kazanan Karabağ, adını play-off turuna yazdırmayı başardı.

BENZIA DİKKAT ÇEKTİ

Karabağ’da bir dönem Fenerbahçe forması giymiş olan Yassine Benzia, bu maçta sergilediği 2 gol ve 1 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Hem skora katkısı hem de oyun içindeki etkili futbolu ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ludogorets’i 7-2 Geçerek Turu Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin