Karabağ şehitleri unutulmadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Programa; Azerbaycan Ankara Büyükelçisi Rashad Mammadov, Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, Albay Erhan Altunok, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda askeri personel katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve milli marş okunmasıyla başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Büyükelçi Mammadov, konuşmasında şunları söyledi:

“Güçlü Azerbaycan ordusu, ekonomisi kuruldu. Ermenilerin tahribatı sonucunda Azerbaycan Türklerinin yaşadığı köylere, kentlere saldırıların arttığı zamanlarda yine şehit verdik. Cumhurbaşkanımız, ordumuzun en büyük komutanı İlham Aliyev’in orduya verdiği emre göre topraklarımız işgalden kurtarılmaya başladı. Gencecik çocuklar, Ermeni işgali altında olan Azerbaycan topraklarının yüzde 20’sinin her karışını öz kanıyla yoğurup, her karışını öz kanıyla suladılar. Bu canlar, bu genç insanlar hayatı pahasına topraklarımızı 44 gün içerisinde işgalden kurtardı.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karabağ şehitleri unutulmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin