1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Kanada’da bir nedime düğüne hologramıyla dahil oldu!

Kanada’da bir nedime düğüne hologramıyla dahil oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hologramlar daha önce de pek çok etkinlikte kullanılmıştı. Konser, etkinlik ve tanıtımlarda kullanılan hologramların düğün törenlerinde kullanılması ise pek alışıldık bir olay değil. Sarah Redington, Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle düğüne katılamayacaktı.

HOLOGRAM VE DÜĞÜN KIYAFETİYLE KATILDI

En yakın arkadaşının düğününe katılamayan ancak hologram ile ışınlanan Sarah Redington, Star Wars’taki Prenses Leia gibi hologramla dahil oldu. Nedime Sarah Redington elinde bir kadeh ile Londra’dan canlı olarak tam bir düğün kıyafeti içinde törene katıldı.

Hologramın maliyetinin ne olduğu olarak bilinmiyor ancak düğüne adeta ışınlanan Redington, törene katıldığı için oldukça mutlu. Düğün sahibi Brittany Smith ve Jeffrey Gallant’in bu yıl törenin tarihini en başta 29 Mayıs olarak belirlemişti ancak koronavirüs nedeniyle devam eden kısıtlamalar sebebiyle 14 Ağustos’a ertelendi.

DÜĞÜNE BU ŞEKİLDE DAHİL OLDU

Öte yandan gelinin en yakın arkadaşının bu erteleme sebebiyle düğüne katılamayacağı ortaya çıktı. Sonrasında ise damat bir şirket ile anlaştı ve Sarah Redington’un hologramı düğüne dahil olmuş oldu.

Damat, New York Times’a “Hologram fikri nasıl aklıma geldi bilmiyorum ama çoğumuz bu teknolojinin var olduğunu biliyoruz” dedi. Tören, büyük çoğunlukla etkinliklerde sunucuları ve ünlüleri ışınlamak için teknolojiyi kullanan Toronto merkezli bir hologram şirket olan ARHT Media tarafından gerçekleşti.

Şirket, insanları aynı anda bir veya birden fazla mekana ‘internet aracılığıyla dünyanın herhangi bir yerinden, herhangi bir yerine’ ışınlayabileceğini belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kanada’da bir nedime düğüne hologramıyla dahil oldu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin