1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kabine Toplantısı Bugün Yapılacak

Kabine Toplantısı Bugün Yapılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herkesin gözü önünde gerçekleşecek ve ülke yönetimi için kritik kararların alınacağı Kabine toplantısı, bugün Beştepe’de gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantının gündemi oldukça yoğun ve önemli konuları içeriyor.

Gündemde Ekonomi ve Terörle Mücadele Var

Kabine toplantısının ana gündem maddesi ekonomideki son gelişmeler olacak. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte alınacak ekonomik tedbirler masaya yatırılacak. Aynı zamanda fahiş fiyatlarla mücadele konusu da ele alınacak.

Bunun yanı sıra terörle mücadele operasyonlarının son durumu da toplantıda değerlendirilecek. Yurt içinde ve sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlar üzerine detaylı bir değerlendirme yapılması bekleniyor.

Suriye ile Normalleşme Süreci ve Uluslararası Temaslar

Kabine toplantısında Suriye ile normalleşme süreci de önemli bir başlık olacak. Ayrıca İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları konusundaki gelişmelerin de ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde gerçekleştirdiği NATO’daki temasları da toplantıda değerlendirilecek. Kazakistan’daki Şanhay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde katıldığı NATO Liderler Zirvesi’nin ardından yapılan değerlendirmeler toplantıda ele alınacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kabine Toplantısı Bugün Yapılacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin