Kaan Ayhan Galatasaray’da! 4 yıllık anlaşma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, defanstaki arayışını Kaan Ayhan ile sonlandırdı. Marcao’nun satışının ardından çeşitli stoperlerle bağlantıya geçen sarı-kırmızılılar, İtalya’da Sasuolo forması giyen milli futbolcunun transferini tamamladı.

Transferin döneminin bitmesine üç gün kala çalışmalarına hız veren Cim-Bom, Süper Lig’de birçok kulübün transfer listesinde yer alan Kaan’ın işini bitirdi. Sarı-kırmızılılar, kıran kırana süren pazarlıkların ardından hem Sasuolo hem de Kaan Ayhan ile anlaşma sağladı.

26 yaşındaki futbolcunun bonservisini 4 milyon euroya kadar indiren Cim-Bom, İtalyan kulübüyle anlaşma sağladı. Kaan Ayhan ile de 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı. Oyuncunun her sezon için 1.6 milyon euro garanti para alacağı öğrenildi. Kaan’ın bugün İstanbul’a gelip, sağlık kontrolünden geçmesi sonrasında imza atacağı öğrenildi.

Icardi’de rötar

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı dünyaca ünlü golcü Mauro Icardi’nin gelişinde rötar oldu. İstanbul’da bugün olması beklenen Arjantinli futbolcunun Paris’ten yarın özel uçakla geleceği öğrenildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaan Ayhan Galatasaray’da! 4 yıllık anlaşma

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin