1. Haberler
  2. Spor
  3. Juventus’un Yeni 10 Numarası: Kenan Yıldız

Juventus’un Yeni 10 Numarası: Kenan Yıldız

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – İtalya’nın köklü futbol kulüplerinden Juventus, yeni sezon için 10 numaralı formasını genç yeteneği Kenan Yıldız’a emanet etti. Genç yaşına rağmen sahada gösterdiği etkileyici performans ile dikkatleri üzerine çeken Kenan, Türkiye Milli Takımı ile EURO 2024’te de boy gösterme fırsatı buldu.

Del Piero’dan Devraldığı Onur

Kenan Yıldız, efsanevi futbolcu Alessandro Del Piero’yu kendisine örnek alarak, Del Piero’nun uzun yıllar boyunca gururla taşıdığı 10 numaralı formayı devralmanın heyecanını yaşıyor. Bu, sadece bir forma numarası değil, aynı zamanda Juventus tarihinin önemli bir parçasının temsilcisi olma anlamını taşıyor.

Thiago Motta’nın Planlarındaki Yeri

Juventus’un yeni teknik direktörü Thiago Motta’nın planlarında önemli bir yer tutan Kenan Yıldız, yeni sezonda takımının en değerli oyuncularından biri olmayı hedefliyor. Kenan, genç yaşına rağmen liderlik vasıflarını sergileyerek, takımına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Juventus'un Yeni 10 Numarası: Kenan Yıldız

Geçen Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezon Serie A’da 27 maçta forma giyen Kenan, bu süreçte 2 gol ve 1 asistle takımına önemli bir katkı sağladı. Genç yıldız, performansı ile Juventus’un gelecek hedeflerinde önemli bir rol oynamayı sürdürecek.

Juventus'un Yeni 10 Numarası: Kenan Yıldız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Juventus’un Yeni 10 Numarası: Kenan Yıldız
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin