1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Mourinho’dan Fenerbahçe ve Futbol Dünyasına Dair Açıklamalar

Jose Mourinho’dan Fenerbahçe ve Futbol Dünyasına Dair Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jose Mourinho’dan Önemli Açıklamalar

Jose Mourinho'dan Önemli Açıklamalar

Haber Merkezi – Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, kariyeri ve futbol dünyasına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Sezon başında sarı-lacivertli takımın başına geçen 61 yaşındaki teknik adam, İspanyol basınından Marca’ya özel bir röportaj verdi.

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Futbol Dünyasına Dair Açıklamalar

“ÇALIŞTIĞIM TÜM KULÜPLERLE İNANILMAZ BİR İLİŞKİM VAR”

Mourinho, röportajına şu ifadelerle başladı: “İnsanların benimle ilgili farklı algıları olabilir ama çalıştığım tüm kulüplerle gerçekten inanılmaz bir ilişkim var.”

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Futbol Dünyasına Dair Açıklamalar

“BAŞARILI ANTRENÖRLERİN KÜÇÜK İŞLERİ ÜSTLENMESİ SIK RASTLANAN DURUM DEĞİL”

Fenerbahçe tercihi hakkında gelen “Roma ve Fenerbahçe, kariyerinizden beklenecek kulüpler değil” yorumlarına yanıt veren Portekizli teknik adam, şöyle devam etti: “Başarılı antrenörlerin daha küçük ölçekteki işlere yönelmesi, futbol dünyasında sık rastlanan bir durum değil. Carlo Ancelotti’nin Everton’daki durumu belki bir istisna. Benim jenerasyonum sona erdiğinde, bu kadar uzun süre başarılı olabilecek benzer kariyerler bulmak zor olacak.” Mourinho’nun bu sözlerinin, Pep Guardiola’ya bir gönderme olarak değerlendirildiği belirtildi.

Jose Mourinho'dan Fenerbahçe ve Futbol Dünyasına Dair Açıklamalar

“İYİ ANTRENÖRLER ZİRVEYE DAHA ÇABUK ULAŞIYOR”

Daha sonra genç teknik direktörler hakkında da konuşan Mourinho, şu ifadeleri kullandı: “Günümüzde iyi antrenörler, zirveye daha hızlı ulaşabiliyor ve aynı hızla yerlerine yeni isimler geliyor. Bu durum, futbolun dinamik yapısının bir yansıması.”

“UMARIM UZUN SÜRE REAL’DE KALIR”

Carlo Ancelotti’nin performansını öven Mourinho, sözlerini şöyle sonlandırdı: “O, ilk uluslararası şampiyonluğunu 2003 yılında kazanmıştı, sonuncusunu ise 2024’te elde etmeyi hedefliyor. Ben ise ilk şampiyonluğumu 2004’te, sonuncusunu ise 2022’de kazandım. Bir Real Madrid taraftarı olarak umarım Ancelotti, uzun süre orada kalır ve başarılarına devam eder.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jose Mourinho’dan Fenerbahçe ve Futbol Dünyasına Dair Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin