Jorge Jesus dünyaca ünlü yıldızı istedi! Fenerbahçe’den bir golcü transferi daha

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, kadrosunu geniş tutuyor. Sarı-lacivertli takımda, ligin kalan 9 haftasında en dikkat çeken istatistik atılan gol sayısı olmuştu. Ligin hücumdaki en etkili takımı Fenerbahçe bu bölgeyi daha da güçlendirmeye hazırlanıyor. Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda dünyaca ünlü golcü için girişimlere başlanacak. İşte ayrıntılar…

FENERBAHÇE TUR İÇİN LARNACA KARŞISINDA

Fenerbahçe, AEK Larnaca ile oynanacak maçın son hazırlıklarını dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde tamamladı ve yola çıktı. Karşılaşmanın taktiğini deneyen sarı-lacivertli ekipte, kas ağrısı bulunan Miha Zajc ve soğuk algınlığı olan Michy Batshuayi de idmanda yer almadı. Batshuayi’nin oynamasına engel durumun bulunmadığı ifade edildi. Zajc ise kadroda bulunmadı. Antrenmana, sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş katılmazken, Luan Peres, Joshua King ve Willian Arao bireysel çalışma yaptı. Fenerbahçe, 16.00’da da Rodos aktarmalı olarak Kıbrıs Rum Kesimi’ne geçti.

BİLAL MEŞE: BEŞİKTAŞLILAR BATSHUAYI’Yİ KISKANIYOR

Milliyet’in yazarlarından Bilal Meşe, bugünkü köşesinde Michy Batshuayi ile ilgili çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bilal Meşe’nin yazısındaki Batshuayi bölümü şu şekilde;

“Bir atasözümüz var, günlük yaşamımızda sıkça kullanırız: “Kaçan balık büyük olur”… Bu atasözü şu sıralarda her maçta kritik goller atan Michy Batshuayi’ye ‘cuk’ diye oturuyor Filmi başa saralım, bilindiği gibi Batshuayi Beşiktaş’ta kiralık idi. Kartal’da 42 maçta 14 gol, 5 asist yapan, ancak en basit golleri kaçıran Batshuayi’ye tribünlerin malum tepkileri hala hafızalarda kazılı!

Batshuayi’nin perde arkasında ayrılık gerekçelerini hatırlatmakta yarar var. Çünkü, Kartal sevdalıları, Batshuayi golleri arttıkça hayıflanıyor, biraz da kıskanıyorlar! Öyle ki bazıları, “Keşke kalsaydı” diye iç geçiriyorlar, bu konuşmaları kulaklarımla duyuyorum!

Batshuayi’nin ayrılışı Weghorst ile bağlantılıdır, nedeni de yönetim onun yerine gol yollarında etkili bir isim peşindeydi. Nitekim uzun arayışlar ve pazarlıklar sonunda Weghorst’un özellikle eşinin ikna olmasından sonra tecrübeli golcünün transferi gerçekleşti ve Batshuayi ile yollar ayrıldı.

Valla, kişisel olarak Batshuayi ile yola devam edilmesinden yana düşüncelerimi dile getirmiştim. Balık büyük mü, küçük mü, bilemem! Tek bildiğim Kartal’ın havasına, suyuna, takıma uyum sağlayan Batshuayi bence kayıptır.”

JESUS’TAN ROTASYON AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, AEK Larnaca ile oynanacak karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam AEK Larnaca maçında rotasyona gidebileceğini vurguladı.

Jesus şu ifadeleri kullandı;

“Yarınki maçta daha önce yaptığımız gibi çok rotasyon yapma imkanımız olmayacak. Birçok oyuncumuzu İstanbul’da bırakmak zorunda kaldık. Ama fiziksel olarak müsait oyuncularla başlayıp, galibiyetle ayrılıp, tur atlamak için güzel bir adım atmak istiyoruz”

“Grubumuz çok dengeli bir grup. Herkesin hala şansı devam ediyor. Yarın galip gelirsek, gruptan çıkma anlamında büyük bir adım olacak. Bu yüzden buraya geldik. İyi bir sonuç alıp, galip gelip belki de gruptan çıkmayı garantileyeceğiz”

FENERBAHÇE’DE TRANSFER ÇALIŞMALARI

Süper Lig ve Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe’de transfer çalışmaları da son hızıyla sürüyor. Bu sezon özellikle ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertliler Ocak ayında forvet hattına transfer yapmayı planlıyor.

Serdar Dursun’un ayrılma ihtimaline karşın alternatif isimlere yönelen Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un talepleri doğrultusunda adımlar atılıyor. Jorge Jesus takımda en az 5 forvet oyuncusunun bulunması gerektiğini belirtmişti.

FENERBAHÇE’DEN LUIS MURIEL HAMLESİ

Fotomaç’ta yer alan habere göre Jorge Jesus, Atalanta’nın 31 yaşındaki santrforu Luis Muriel için ara transferde harekete geçilmesi talebinde bulundu.önetim, Jorge Jesus’un isteğini yerine getirmek için önümüzdeki günlerde İtalyan kulübünün kapısını çalacak.

Atalanta ile sözleşmesi haziran 2023’te bitecek olan 1.79 boyundaki Muriel, bu sezon 7 maçta 1 gol atıp, 2 asist yaptı. 

LUIS MURIEL KİMDİR?

16 Nisan 1991 tarihinde Kolombiya’da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Junior FC altyapısında başladı. Ardından Deportivo Cali altyapısına geçti. Sırasıyla Udinese, Granada, Lecce, Sampdoria, Sevilla, Fiorentina ve Atalanta’da forma giydi. 31 yaşındaki Muriel, forvet hattında santrfor olarak görev yapıyor. 1.79 cm boyundaki golcü oyuncu ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Kolombiya Milli Takımı ile 45 maça çıkan Muriel, 8 gole imzasını attı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jorge Jesus dünyaca ünlü yıldızı istedi! Fenerbahçe’den bir golcü transferi daha

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin