1. Haberler
  2. Gündem
  3. Jill Biden, NATO Zirvesi’nde Devlet ve Hükümet Başkanlarının Eşlerine Resepsiyon Verdi

Jill Biden, NATO Zirvesi’nde Devlet ve Hükümet Başkanlarının Eşlerine Resepsiyon Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Washington’da bulunan devlet ve hükümet başkanlarının eşlerine özel bir resepsiyon düzenledi. Resepsiyon, Ulusal Amerikan Tarihi Müzesi’nde gerçekleşti.

Emine Erdoğan, resmi davete katılarak bina girişinde Jill Biden tarafından karşılandı. Daha sonra davetliler, müzedeki “Entertainment Nation” sergisini gezip inceledi. Sergi, Amerikan tarihine dair çeşitli kesitleri ziyaretçilere sunuyor.

Resepsiyon sırasında Emine Erdoğan, diğer devlet ve hükümet başkanlarının eşleriyle çeşitli konularda sohbet etti. Bu sohbetlerde çevre, kültür, eğitim gibi konular üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Program sonunda lider eşleri, ev sahipliği için Jill Biden’a teşekkür etti ve toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Jill Biden, NATO Zirvesi'nde Devlet ve Hükümet Başkanlarının Eşlerine Resepsiyon Verdi

Emine Erdoğan’dan Sosyal Medya Paylaşımı

Emine Erdoğan'dan Sosyal Medya Paylaşımı

Resepsiyon sonrasında Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşımda bulundu:

“Zirveler, ülkelerimiz arasındaki bağları güçlendirmek ve ortak değerlerimizi pekiştirmek adına büyük bir önem taşıyor. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi vesilesiyle Washington’da lider eşleri ile bir araya geldik. ABD Başkanı’nın eşi Jill Biden ev sahipliğinde Amerikan Tarihi Ulusal Müzesi’ni ziyaret ettik. Tarihin ve kültürün harmanlandığı buluşma çerçevesinde değerli lider eşleri ile verimli sohbetler gerçekleştirerek, pek çok konuda fikir alışverişinde bulunduk.”

Ulusal Amerikan Tarihi Müzesi

Ulusal Amerikan Tarihi Müzesi

Amerikan İhtilali’nden günümüze kadar Amerika’nın tarihsel geçmişini ve sosyal gelişimini yansıtan Ulusal Amerikan Tarihi Müzesi, ziyaretçilere siyaset, kültür, bilim ve teknoloji alanlarından kesitler sunmaktadır. Müzede Amerikan bayrağından Thomas Edison’un ampullerine, Yıldız Savaşları filmindeki C-3PO kostümünden Dallas dizisindeki J.R. Ewing’in şapkasına kadar çeşitli önemli parçalar sergilenmektedir.

Jill Biden, NATO Zirvesi'nde Devlet ve Hükümet Başkanlarının Eşlerine Resepsiyon Verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jill Biden, NATO Zirvesi’nde Devlet ve Hükümet Başkanlarının Eşlerine Resepsiyon Verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin