1. Haberler
  2. Spor
  3. Jean Onana’nın Beşiktaş’taki İkinci Şansı

Jean Onana’nın Beşiktaş’taki İkinci Şansı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Kamerunlu futbolcu Jean Onana, Fransa’da yeniden gündem haline geldi. Foot Mercato‘nun haberine göre, Onana, geçen sezon Marsilya’ya kiralık gitmesinin ardından büyük bir hırs ve motivasyonla Beşiktaş’a geri döndü. Bu sezon kendini kanıtlama hedefi taşıyor.

Teknik Direktörün Desteğini Aldı

Onana’nın bu azimli geri dönüşü, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un dikkatini çekti. Van Bronckhorst, Kamerunlu futbolcunun takımda kalmasını ve performansını artırmasını istediğini açıkça ifade etti.

Jean Onana'nın Beşiktaş'taki İkinci Şansı

Maçlarda Forma Şansı Buldu

Yeni teknik direktör Van Bronckhorst, Onana’yı önemli maçlarda değerlendirmeye aldı. Galatasaray ile oynanan Süper Kupa ve Samsunspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmalarında sonradan oyuna dahil ederek, ona forma şansı tanıdı. Beşiktaş kariyerinde toplamda 12 maçta görev alan Onana, bu süreçte 1 asistlik bir performans sergiledi.

Sözleşme ve Piyasa Değeri

Onana’nın güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirlenirken, Beşiktaş ile olan sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam ediyor. Bu durum, Onana’nın geleceği açısından önemli bir fırsat sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jean Onana’nın Beşiktaş’taki İkinci Şansı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin