1. Haberler
  2. Magazin
  3. İzzet Yıldızhan Kıbrıs’ta Unutulmaz Bir Konser Verdi

İzzet Yıldızhan Kıbrıs’ta Unutulmaz Bir Konser Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzzet Yıldızhan Kıbrıs’ta Sahne Aldı

İzzet Yıldızhan Kıbrıs'ta Sahne Aldı

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz akşam Kıbrıs’taki bir otelde hayranlarıyla buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Yıldızhan, yaklaşık 1500 kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen sanatçı, ailesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“HEP BİTTİ EVLİLİKLERİ”

Aile hayatının her zaman geri planda kaldığını ifade eden Yıldızhan, şunları söyledi: “Ben iş insanıyım aynı zamanda ama sahne dışında mesleğimi pek göstermedim. Son zamanlarda birkaç kez basına yansıdı. Çok güzel bir ailem var, bunu da her zaman korumayı başardım. Rahat bir yaşam sürmek istiyorum, artık yaşlandık. Ailemle birlikte olmayı seviyorum. Eskiden aile hayatını herkes ön plana çıkarıyordu ama ne yazık ki çoğu evlilik bu yüzden sona erdi. Hepsine zamanında söyledim, evlilikleri hep bitti. Özel şeylerin gizli kalması gerektiğini düşünüyorum. Şu an pek gece çalışmıyorum, sahnelere arada çıkıyorum ve bu bana büyük bir keyif veriyor.”

İzzet Yıldızhan Kıbrıs'ta Unutulmaz Bir Konser Verdi

“OĞLUM EN FAZLA 3 ÇOCUK YAPSIN”

Ajda Yıldızhan ile 23 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren sanatçı, oğlu Mustafa’nın yakın zamanda evleneceğini belirterek, “İzmir’de deniz kenarında güzel bir düğün yapmayı planlıyoruz. Bana gelen misafirlerin sahne almamı isteyeceğini biliyorum, ama bir baba olarak oğlumun düğününde sahne almamalıyım. Yine de misafirleri kırmamak adına belki birkaç şarkı söyleyebilirim. Kimlerin sahne alacağı henüz netleşmedi. Dede olmaya da tabii ki hazırım. Torunumu çok sevineceğimi düşünüyorum ve en fazla üç çocuk yapsınlar isterim, böylece onlarla daha fazla vakit geçirebilirler. Onlar benim gibi değiller, ben onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyorum. Çocuklara yeterince zaman ayıramadım, onların bu hatayı yapmamalarını isterim. Eşlerine ve çocuklarına daha fazla zaman ayırmalılar.” şeklinde konuştu.

İzzet Yıldızhan Kıbrıs'ta Unutulmaz Bir Konser Verdi

AJDA PEKKAN’A DESTEK

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava konserinde protokol seyircileri sahneden kalkınca oldukça sinirlenmişti. İzzet Yıldızhan ise bu konudaki düşüncelerini şöyle ifade etti: “Ajda Pekkan haklıdır. Bir sanatçı, en ön sıradaki seyirciler erken kalkıyorsa ve orası boş kalıyorsa, bu durum demoralize edici olabilir. Ajda Hanım’ın içinden geldiği gibi davranması da oldukça güzel. Kendisine tebriklerimi iletiyorum. Bu, doğru bir davranış.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzzet Yıldızhan Kıbrıs’ta Unutulmaz Bir Konser Verdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin