1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de Yağmurda Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden İki Kişi

İzmir’de Yağmurda Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden İki Kişi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İZMİR’DE YAĞMURDA AKIMA KAPILAN İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İZMİR'DE YAĞMURDA AKIMA KAPILAN İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

DHA’nın son dakika haberine göre; İzmir’de yoğun yağmur sırasında yürüyen İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz (23) elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlanmış ve iddianame hazırlanmıştır.

İzmir'de Yağmurda Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden İki Kişi

İDDİANAME HAZIRLANDI

Olayla bağlantılı olarak Gediz Elektrik Genel Müdürü Uğur Yüksel, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi, Adana Belediyesi Genel Sekreteri ve İZSU eski Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. Metropol Bölge Müdürü Ali Arcan, Gediz Elektrikten Dağıtım Sistem İşletme ve Bakım Müdürü Ekrem Yıldırım ile Yapım İşleri Sorumlusu Uzmanı Alper Doğan’ın da aralarında bulunduğu 42 kişi hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkemeye sunulmuştur.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz ay, İzmir’in Konak ilçesinde etkili olan yoğun sağanak yağış, vatandaşlar için zor anlar yaşatmıştı. Şiddetli yağmur sırasında bir kişi, su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılarak yere yığıldı. Arkadaşının akıma kapıldığını gören bir kadın, ona yardım etmek isterken maalesef kendisi de elektrik akımına kapıldı ve arkadaşının yanına düştü.

İzmir'de Yağmurda Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden İki Kişi

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

44 yaşındaki İnanç Öktemay ile 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz, yağmur altında dakikalarca yardım bekledi. Ancak, kaçak elektrik akımı nedeniyle yanlarına kimse yaklaşamadı. Olayın ardından sağlık ekipleri, her iki kişiyi Alsancak Devlet Hastanesi ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı; ancak kurtarılamadılar. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemleri alırken, elektrik firması yetkilileri de incelemelerde bulundu.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İzmir’de Yağmurda Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden İki Kişi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin