1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Filistinli İş İnsanına Suikast: 1 Ölü, 2 Yaralı

İstanbul’da Filistinli İş İnsanına Suikast: 1 Ölü, 2 Yaralı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistinli İş İnsanlarına Suikast Girişimi

Filistinli İş İnsanlarına Suikast Girişimi

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Dilaver Sokak’ta meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından bir silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırının hedefi, Filistinli iş insanı Abdulkadir Anas ile arkadaşı F.M. ve koruması E.K. oldu. Olay, park halindeki otomobile susturucu takılmış silah ile düzenlendi.

Hayatını Kaybetti

Saldırı sonucunda, şoför koltuğunda oturan Abdulkadir Anas, olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yandan, Filistin uyruklu arkadaşı F.M. ve koruması E.K. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli, olay yerinden hızla kaçmayı başardı.

İstanbul'da Filistinli İş İnsanına Suikast: 1 Ölü, 2 Yaralı

Romanya’da Yakalandılar
Türkiye’ye Getirilecekler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren zanlıların, İnterpol ile işbirliği içinde yapılan takibin sonucunda Romanya’da yakalandığı ve en kısa sürede Türkiye’ye getirileceği belirtildi. Olayla ilgili olarak, daha önce 4 kişinin gözaltına alındığı bilgisi de paylaşıldı.

Alacak Verecek Kavgası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamalarda, olayın alacak verecek meselesi nedeniyle gerçekleştiği ifade edildi. Açıklamada, “18 Ağustos Pazar günü saat 22.20 sıralarında İstanbul Kağıthane’de silahlı kavga olduğunun tespit edilmesi üzerine hızlı bir şekilde olay yerine intikal edilmiş ve geniş kapsamlı bir çalışma başlatılmıştır.”

  • Olay yerinde yapılan incelemelerde, A.A.E.Q., F.M. ve E.K. isimli şahısların silahla açılan ateş sonucu yaralandığı anlaşılmıştır.
  • Sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, A.A.E.Q. olay yerinde hayatını kaybetmiştir.
  • Hastaneye kaldırılan F.M.’nin hayati tehlikesi bulunurken, E.K.’nın tedavisi bilinci açık bir şekilde devam etmektedir.

Çalışmaların devamında, G.S., T.S., S.A., S.A.S.O., L.E.E. ve H.B. isimli kişilerin olayın failleri olduğu ve alacak verecek nedeniyle bu olayı gerçekleştirdikleri, aileleri ile yapılan görüşmeler neticesinde belirlenmiştir.

Her Suçlunun Takipçisi Olmaya Devam Edeceğiz

“Konu ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam etmektedir. Her suç ve suçlunun yurtiçinde ve yurtdışında takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Filistinli İş İnsanına Suikast: 1 Ölü, 2 Yaralı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin