1. Haberler
  2. Gündem
  3. İsrail’in Gazze’ye Saldırıları ve Türkiye’nin Askeri Müdahale İhtimali

İsrail’in Gazze’ye Saldırıları ve Türkiye’nin Askeri Müdahale İhtimali

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’ye Saldırıları ve Türkiye’nin Tepkisi

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları ve Türkiye'nin Tepkisi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılar, bölgede ciddi bir insani krize ve soykırıma dönüşmüş durumdadır. Yoğun kara ve hava saldırıları, başta çocuklar olmak üzere, binlerce masum sivilin hayatını kaybetmesine neden olurken, dünya ülkeleri bu duruma yeterince tepki verememiştir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki açıklamaları ise dünya kamuoyunun dikkatini çekmiştir. Geçtiğimiz gün Rize’de düzenlenen bir toplantıda, Erdoğan, İsrail’e karşı Türkiye’nin alabileceği askeri tedbirler hakkında önemli mesajlar vermiştir.

Karabağ ve Libya’daki Tecrübeler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin müdahil olduğu ve savaşın seyrini değiştirdiği Karabağ ile Libya örneklerini vererek, “Biz nasıl Karabağ’a girdiysek, nasıl Libya’ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım.” ifadelerini kullandı. Bu sözler, Türkiye’nin müdahil olma iradesini ve gücünü vurgulamaktadır.

Paylaşım Rekoru Kıran Fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından, yapay zeka ile hazırlanan ve Türk askerinin postallarıyla Mescid-i Aksa önünde yer aldığı fotoğraf, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılanmış ve en fazla paylaşılan görsellerden biri olmuştur.

İşte paylaşım rekoru kıran o kare;

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İsrail’in Gazze’ye Saldırıları ve Türkiye’nin Askeri Müdahale İhtimali
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin