1. Haberler
  2. Spor
  3. İspanya Milli Takımı EURO 2024 Finalinde: Luis de la Fuente’nin Gururu

İspanya Milli Takımı EURO 2024 Finalinde: Luis de la Fuente’nin Gururu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Luis de la Fuente: “Finaldeki Takımımla Gurur Duyuyorum”

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis de la Fuente, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) finale çıkan takımıyla gurur duyduğunu belirtti. Fuente, Almanya’da düzenlenen EURO 2024’te Fransa’yı 2-1 yenerek finale yükseldikleri yarı final maçının ardından yaptığı açıklamada, futbolcularına olan güveninden bahsetti.

“Takımım Bana İnanç Veriyor”

Fuente, “Bu takım bana inanç veriyor. Her zaman inanmaya değer bir grup. Örnek teşkil eden, bireysel olarak harika oyuncularımız var. Bu bireyselliği takıma fayda sağlamak için kullanıyorlar. Bu takıma inancım var ve onları yönettiğim için gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

“Elediğimiz Takımlar Bizi En İyi Performansımızı Göstermeye Zorladı”

Fuente, Almanya ve Fransa’yı eleyerek finale yükseldiklerini vurgulayarak, “Elediğimiz Almanya ve Fransa bizi en iyi performansımızı göstermeye zorladı. Bu çok iyi bir şey. Finalde hangi rakip gelirse gelsin daha da iyi olmaya zorlayacaklar. Zor görünse de bunu yapabilecek kapasitedeyiz.” ifadelerine yer verdi.

“Lamine Yamal’a İyi Bakmamız Gerekiyor”

Fuente, Fransa maçında tarihe geçen genç golcü Lamine Yamal’ı övgüyle anlatarak, “Ona çok iyi bakmamız gerekiyor. Kendisine alçakgönüllülükle çalışmaya devam etmesini tavsiye ediyorum. Beni en çok mutlu eden şey ise onun İspanyol olması ve onu yıllarca keyifle izleyebilecek olmamız.” dedi.

“Avrupa Şampiyonası’ndaki İlk Golüm”

Maçın oyuncusu seçilen Lamine Yamal, katıldığı basın toplantısında, “Galibiyet ve finale yükseldiğimiz için çok mutluyum. Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk golüm olan bu gol benim için çok özel. Finale yükseldiğimiz için de ayrıca mutluyum.” değerlendirmesini yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İspanya Milli Takımı EURO 2024 Finalinde: Luis de la Fuente’nin Gururu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin